Să emane masculinitate, sincer, amuzant, sociabil, înțelegător, inteligent, să avem ce vorbi și să mă simt bine cu el
Eu sincer nu as putea sa stau langa cineva cu muschi, corp de fotomodel, ochi albastri, par superb si care injura, se lauda cu ce are (sau ce nu are), care e cu nasul pe sus, care are "scoala vietii", care o arde prin baruri si cafenele, care bea pana se imbata etc deci da...as fi ipocrita sa spun ca dpmdv conteaza caracterul? Nu am scris si cuvantul "doar" pentru ca totusi conteaza si niste norme minime de igiena.
Inaltimea conteaza?
Pentru mine nu. Eu am 1, 65.
Da un baiat de inaltimea ta ai accepta?
Ce intrebare e asta?
Este importanta pentru comunitatea stiintifica
Asa, ca de la barbat la barbat, esentialul e sa ai cat mai multa incredere in tine, dar totusi, sa nu o dai in aroganta, sa stii sa-ti asumi unele lucruri, sa stii sa impaci o persoana cand e vina ta.
Dar sa ai atata incredere incat sa ai curajul sa fii tu, incat sa faci o remarca sau o gluma perversa fara frica, altfel spus, sa ai atata incredere in tine, cat sa te comporti natural in preajma lor.
La aspect, nu trebuie sa excelezi, dar trebuie sa fii totusi ingrijit, si sa te simti bine in pielea ta.
Ray, daca esti la extreme, nu prea cred ca te simti bine in pielea ta, si nici "ingrijit" nu cred ca te poti numi cat timp kg sunt o problema.
Sa zic ca 10 kg in minus, si 20-30 in plus, se accepta, sunt trecute cu vederea cat timp tu ai incredere in tine, dar daca e mai mult, deja se schimba situatia, de obicei, trebuie sa gasesti o persoana care se aseamana cu tine pentru a va accepta reciproc.
Pai pe unele le atrage sa fie frumos sa aiba vorbe de astea smechere... si sa vada ca are bani si nu orice masina dar de cele mai multe ori e bmw.
Arogant? Asta suna a momeala de tarfe. Fetele de bun simt nu vor asa ceva.
Incepi, din pacate, cu dezavantajul acestei mentalitati superficiale si ignorante, la care iti sugerez sa renunti cat mai poti.
Nu trebuie sa faci absolut nimic. Trebuie sa fii tu, atat. Cine te place, te place asa. Daca te schimbi pentru opinia publica, inseamna ca nu ai integritate si demnitate deloc.
"Doar ca cineva ti-e predestinat, ai un suflet pereche pentru ca esti perfect, iar el/ea perfect/a pentru tine"
E o afirmatie care trebuie si demonstrata, argumentata. Asa pot sa spun si eu ca ai de fapt 3 suflete si jumatate pereche, de ce nu, daca e de batut campii, ca oricum nu trebuie si argumentat, nu?
Unii de aici se inseala taree. Eu am o relatie de 2 ani cu cineva si cum ar parea ciudat... M-a atras cata incredere avea in el, era foarte increzator in ceea ce-l priveste si nu eram singura care l-a placut Un om sigur pe el, e un om apreciat si placut de unii si invidiat de altii, nu exista cale de mijloc
Poti avea incredere in tine fara sa fii arogant. Daca tu cauti fetita, atunci nu-i greu. Daca esti in cautarea unei femei, atunci trebuie sa fii barbat in toata firea.
Daca te vei lua dupa stereotipuri stupide si vei spune ca femeile cauta doar masini si bani, atunci singuratatea e garantata.
Femeia se pretuieste. Nu e un premiu pe care il pui pe raft.
Trebuie sa ai un aspect placut, o personalitate frumoasa, sa o asculti si sa o intelegi.
E adevărat că prima și prima oară toată lumea ia în considerare înfățișarea cuiva, dar să fii cu cineva doar pentru că arată bine nu e cel mai bun lucru
înainte de toate, trebuie să fii tu însuți pentru că așa lași lumea să te cunoască pe tine cu adevărat și la momentul în care cineva o să te placă mai mult decât ca pe un prieten o să fie pentru personalitatea ta, gândirea și tot ce ține de persoana ta : )
Fi tu însuți! ❤️ Ai grija sa fi mereu curat si sa mirosi bine, a parfum sau ceva, sa respecți fetele. Sa nu fi arogant sau din astea doar pentru cateva fete pentru ca e ff superficial si fetele care sunt interesate de o relație nu te vor mai lua in considerare, pentru ca pare ca nu le respecți. Fi de treaba si arata i fetei de care iti place ca îți place de ea. Asa, prin gesturi mici. Sper ca te am ajutat! Succes