| DoubleSwag a întrebat:

Am o intrebare pentru fete.Vi s-a intamplat sa te indragostesti nebuneste, el sa te dezamageasca in continu si in continu? Eu vreau sa uit de el, dar nu pot.Cum pot uita de un baiat la care inca tin? Mersi anticipat

6 răspunsuri:
| Pişcoţica a răspuns:

Heeeiii.

şti cum se spune, timpul le vindeca pe toate. Ca să uiţi, ieşi cu prietenii, caută să îţi umplii timplul. Nu lăsa o mică dezamagire a adolescenţei să profite de vârsta ta şi de tinereţe.

Cheers. Pişcoţica!

| Unicucebeea a răspuns:

Am fost si eu in aceasta situatie pana acum doua saptamani, pana a inceput sa imi placa de altcineva, acum ma uit la el si repet cuvantul,, ratat" cand ma gandesc la el. L-am placut 3 ani si iata ca s-a terminat. Petreceti tipul cu alti baieti.

| SweetMaryXD a răspuns:

Stiu cum e. Si mie mi s-a intamplat. Am iubit un baiat si totusi radea de mine in diferite feluri.
...(Trecem de asta)
Trebuie sa-l ignori! Ca si cum el nu ar exista... totusi trebuie sa-ti gasesti un fel de ocupatie, sa te ajute sa uitiwinking

| andrada12345678910 a răspuns:

Eu una nu am trecut prin situatia da dar poate te-ar putea ajuta

nu te mai gandi si pentru. ca sa nu te gandesti trebuie sa
-fii atenta la ore sau daca nu fa ceva dar nu te gandii la el
-iesi cu prieteni dupa scoala
-HAVE FUN
-fa lucruri care iti place
-iesi afara cu rolele

| madalinamadu a răspuns:

Am fosti si eu in situatia ta si am suferit foarte mult si sincer este foarte greu sa il uiti.Eu intr-o zi am zis "Asa nu mai merge" si i-am dat papucii(pentru ca aveam mai bine de un an de cand eram impreuna). Atat timp cat el nu tine la tine si te face numai sa suferi nu are rost sa ii dai satisfactie.Eu am inceput sa ies cu un baiat care era indragostit de mine de mult timp si el m-a ajutat sa trec peste iar acum suntem impreuna si ma face foarte fericita.Succes si nu uita ca nimeni nu este mai important decat tine :*

| mimiwewem a răspuns:

Bună. Mi s-a întâmplat. Dar am uitat de el trecând timpul. Îmi petreceam timpul cu părinții și prietenele.
Toate trec.