| IubesteEa a întrebat:

BUNA TPU! Am o intrebare pentru o prietena de a mea, ea s-a cam certat cu gagicasu si ea l-a intrebat daca mai vrea sa fie cu ea si el a zis de ce intrebi, iti convine? 1.la ce s-a referit la faza cu iti convine? Si a zis dupa nu ca nu mai sunt ..si ea i-a zis lui ca promite ca nu il mai dispera si sa ramana impreuna si daca vrea asa si el a zis ok 2.Mai sunt impreuna sau nu? dau funda

5 răspunsuri:
| Roxaname a răspuns:

Buna 1 adica ca iti place ca ei sunt despartiti si si 2 o sa mai fie impreuna funda?happy

| OnuOnulică a răspuns:

Nu, nu mai sunt.

| Soryy a răspuns:

1. Vroia sa zica daca ei ii convine sa se desparta.
2. Da, sunt impreuna.

| dyna_1486 a răspuns:

Tipului ii e totuna daca mai e cu ea sau nu din ce spui tu acolo, ea l-a stresat si el s-a saturat. Spune-i prietenei sa nu se roage de el, mai sunt si altii.

| sabin89 a răspuns:

Foarte probabil intrebarea nu este pentru o prietena, ci chiar pentru tine. Dar asta e mai putin important. Nu poate nimeni sa-ti dea un raspuns satisfacator numai din niste crampeie de dialog. In mod sigur s-au mai spus (si facut) si alte chestii in afara de ce prezinti tu aici; si ar trebui tinut cont de toate pentru a ne face o parere cat de cat exacta. Iar daca vrei sa luam in considerare doar strict ce ai spus tu aici, atunci eu subscriu la raspunsul dat de dyna_1846.