| Alina_Alii_1999 a întrebat:

poate o sa ma criticati...
1.Mama ma trimite obligatoriu la o facultate in Brasov(mie nu imi place dar n am de ales.).Eu sunt din Braila.
2.Eu ma duc acolo doar de gura ei.oricum ea imi va plati acea facultate.
3. Vreau sa fiu asistenta asa ca ma inscriu fara sa stie ea la o postliceala din Brasov(imi plateste tata taxele daca nu intru la buget)
4.As vrea sa fac o a doua facultate(Management) la FR.
Cum eu o sa vin in Braila mai mereu ma pot duce la examene si sa invat de acasa(ma pasioneaza )
Mie mi ar place doar Asistenta si Management dar n am cum...doar acestea.
Intrebarea mea... e posibil sa fac 2 facultati si o postliceala? Stiam ca 2 facultati da,se poate,dar, inca o postliceala? Stiu ca n are legatura postliceala cu facultatea nu se ia ca facultate..dar..ma rog...stiu ca pare o prostie dar fac sigur fata! La cea din Braila ma duc doar la examene deci mai greu ar fi cu primele 2 unde cumva.le as da de cap. Va rog sa ma informati doar daca cunoasteti..cazuri similare.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Atat Braila cat si Galatiul au o gramada de facultati, de ce tocmai Brasovul?
cand poti alege din ceea ce este local, sta acasa si face invata?!
Discuta cu mama ta, ca facutul unei facultati impuse de mama, nu te va ajuta niciodata si nu cred ca ajuat pe nimeni.
Eu am facut o faculatte impusa de mama, pentru ca am fost un copil bun si ascultator, dar nu mi-a ajutat niciodata, fiindca nu am practicat niciodata ceea ce am invata, dimpotriva, mi-am schimbat profilul din inginerie, in contabilitate si asta fac de vreo 30 de nai incoace.
Safatul meu este sa NU accepti s afaci o facultate pe care maica-ta o vrea, pentru ca maica-ta nu va profesa in locul ta niciodata.
Asculta-ma ca am trecut prin ceea ce treci tu aucm si regret ca nu am avut curaj sa nu fac ceea ce mama a vrut.
Oricum, viata i-a demostrat mamei, ca alegerea ei a fost foarte proasta. Ca proaspat inginer imediat dupa revolutie si ca fata, nu s-a mai gasit oricum nimic de munca, asa ca, m-am reprofilat imediat.

| Alina_Alii_1999 explică (pentru Violleta2022):

Pana la urma sunt la Drept si la o scoala postliceala de asistenta medicala in Brasov. Da..este adevarat happy aveam si in Braila dar nu am vrut sa mai locuiesc acolo.Nu imi place orasul :3 iar Brasov este cu siguranta preferatul meu. Nici nu aveam ce sa vad acolo.m-am saturat sa nu pot sa ies seara afara din casa din cauza drogatilor de pe scara, a betivilor de pe strada etc.happy In Brasov pot sa ies in Piata Sfatului unde lumea chiar stie ce e aia relaxare, nu zic ca nu sunt si acolo parti negative dar nu cum sunt in Braila. Nu am vazut un caine maidanez, gunoi pe strazi pauza..cand mergi la piata nu zbiara nimeni la tine sa i cumperi produsele.Va multumesc pentru sfat! Chiar a fost dat la momentul potrivit. Acum ma simt mult mai bine!