Decat sa-i vorbesti urat mai bine i-ai spune adevarul ca nu-ti doresti sa-l ai ca iubit ci doar in postura de prieten
Sunt de acord cu Ourano.si mie mi s-a intamplat la fel mai demult si i-am zis tot adevarul (ca nu il pot privii decat ca pe un amic; si ar fi mai bine sa ramanem asa). si nu mai imi face nu stiu ce avansuri ca stie raspunsul meu deja.eu zic ca asa ar trebui sa procedezi, daca nu vrei sa il pierzi si ca amic.bafta!
Spune-i ca tii mult la prietenia voastra si la el, dar doar ca la un frate. Daca este un prieten bun te va intelege si va accepta sa ramaneti doar amici. Daca nu poate intelege asta nu cred ca ai de ales dar il vei pierde si ca prieten.Bafta.
Nu e obsedat de tine. Vrea doar sa fie cu tine. Tu spune-i ca il vrei doar ca prieten si nu ii mai vorbi urat. E pacat sa iti pierzi un bun prieten
"Obsedat" nu cred ca e cuvantul cheie. El doar te place si isi incearca norocul cu tine. Tu nu mai fii asa rea cu el.Ca poate il ranesti. Teai gandit la asta? Explicai ca tu nu simti nimic pentru el tii la el doar ca un amic foarte bun! Explicai cu blandete si cu mult calm si rabdare si ai sa vezi ca a sa inteleaga! Succes!:*