Vreo 5 ani diferenta... degeaba ti-as zice eu sa-l lasi in pace ca tot ce vrei tu faci, e normal . Probabil fata care se baga intre voi e mai mare decat tine... si probabil te considera cam mica pentru el. Destul de complicata relatia, el in Portugalia, tu pe-aici, el 19 tu 14.Probabil ar trebui sa fii foarte atenta la tot ce face si ce zice el, oricat de sincer pare, e greu sa ai incredere ca pana la urma intre voi e ceva diferenta de varsta si ar putea sa te prosteasca usor, chiar daca tu zici ca esti tare si nu te duce de nas nimeni. Poate n-ar strica sa o lasi mai moale cu relatiile la varsta asta dar, da, stiu, acum toate fetele de 14 ani au prieten, bineinteles.Ar trebui sa-ti faci un prieten de varsta ta sau daca tot tii la el asa de mult incearca sa vorbesti cu respectiva care se baga intre voi si sa intelegi de ce face asta, poate aflii si alte chestii.
Ce e in capu copiilor din ziua de azi de cauta barbati? fetito ala vrea sex,tu ii poti oferi? poate ii oferi,dupa il vezi la jilava, ii arunci tigari cu prastia, termina o data cu relatiile astea, e mult prea mare pentru tine, daca aveai tu 20 si el 25 - 30 era cum era, macar erai majora, aveai varsta legala. Dar acum? el te tine de distractie, fi sigura ca acolo in portugalia are fetite la discretie nu sta el dupa tine tu in Romania si el in portugalia, oare cat timp ti va lua sa ti dai seama?
Hellau omule, el e dus acolo sa lucreze si il stiu de acasa ca el nu prea pleca nici in cluburi dapai sa mearga la curve in portugalia, si nu fumeaza pentru informarea ta si daca mie mi-a placut de el si m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el ce treaba ai tu? am pus o intrebare ciine vrea imi raspunde cine nu, nu. nu am pus intrebarea sa ma luati la 14 metri.
Mna,nu 'te-am luat la 14 metri' doar ca ga ndeste logic. La cate japite sunt acolo, il vad ca munceste si etc,pentru o partida ii scoate cateva bacnote din buzunar. El find barbat,cu tine nu e nimic sigur,tu nu ii dai pasarica,tu nu stii ce face el, e totul perfect. Si numai bagati mana in foc pentru unii oameni, traiesti o viata de om alaturi de cineva, si nu stii ce ii poate capu, in 5 minute te poate face praf din unele vorbe pe care le spune, si unele gesturi pe care le va face.
CelCareRamaneInUrma întreabă:
Liviuanonim întreabă: