| peru a întrebat:

am o intrebare urgenta. am downloadat un fisier si, cand am dat download antivirusul nu a gasit nici un virus, dupa ce sa downloadat i am dat din nou un SCAN si iarasi 0 virusi. cand l-am deschis. mi a aparut o iconita langa ceas acolo joc si am dat sa vad ce era si era numele- KEY LOGGER- am avut posibilitatea de a da IESIRE sau ceva de genu. acum. am luat un keylogger iar acum este la mine in PC sau eu am descarcat un keylogger(programul in sine care nu face nimic rau mie ci altora)... si, antivirusul poate depista un keylogger? va rog raspuns urgent.cel care ma lamureste u funda MARE si mii de multumiri!

9 răspunsuri:
| AlinKun a răspuns:

Nu il detecteaza din pacate
il percepe ca pe un soft normal

| peru explică (pentru AlinKun):

Dar tu ce crezi.am luat keylogger sau am luat keylogger cu care sa infectez alte programe si sa trimit la lume?

| AlinKun a răspuns (pentru peru):

Nu infectezi pe nimeni doar cineva are acces la datele tale recomand remedierea keyloggerului cat mai repede posibil

Deja incerc sa imi verific pcu cu spybot. dar -- faza e ca. mi a aparut acea iconita. nu cred ca la un keylogger "real" iti apare asa. adica totul e ascuns. si mai aveam pe acolo niste optiuni. tu cum recomanzi sa remediez keyloggeru?

Din pacate nu iti pot da un sfat din moment ce nu am avut problema asta
dar totusi uite aici poate te ajuta la ceva http://www.tpu.ro/......-populata/

Frate! am dat un search in pc si am gasit ARDMAX KEYLOGGER! daca il sterg se intampla ceva?
se remediaza ceva?

Daca reusesti sa il stergi si sa nu mai revina din pacate uni trojeni/keylogger/spywere ii stergi si apar din nou dar daca reusesti sa scapi de ei atunci totul o sa fie ok

Am gasit keylogerul in CONTROL PANEL. daca il dezinstalez scap de el?

Nu cred ca poti sa il dezistalezi acesta cere o parola la dezinstalare