| coolgirllove a întrebat:

Am o mare dilema.Am fost cu un tip acum 2 saptamani.La scoala eu am o dusmanca. ea il placea si i-a spus tot felul de minciuni cum ca eu sunt curva etc si chiar asta i-a dat de inteles(el ne fiind cu noi in scoala). Prietenii mei mi-au zis sa il uit si sa nu fiu cu el. Adevarul e ca el ma facea curva pe la spate.Acum nu stiu ce sa cred. Faza e ca eu in fiecare seara ma gandesc la el si ma gandesc sa ma impac cu el.ma uit la mesajele pe care ni le trimiteam si ma gandesc ca poate nu a zis ce a zis cu intentie sau poate ca ii pare rau. El fiind in alta scoala nu imi dau seama.nu am mai iesit afara cu el si acum sufar si inca il iubesc enorm si simt ca nu il pot uita. Ce sa fac? Sa ma impac cu el chiar daca prietenii mei nu sunt de acord crying Va rog sa ma ajutati dau funda si orice alt ceva doritilaughing!

Răspuns Câştigător
| Mσηιι a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el sa vezi daca a spus ce a sps cu intentiie sau asa findca a crezut ce a spus dusmanka ta happy si apoi vezi cum te simtihappy in rest nu am ce sa iti mai spus pentru ca e viata ta tu sti ce simti pentru elhappy!
SPer ca te-am ajutat by33!:*

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
In primul rand, prietenii tai nu iti pot controla viata. Deci, poti face ce vrei cu ea. Sa fii cu cine vrei si cand vrei. Daca tu inca il placi, si ai incredere in el si ai vrea sa-i mai acorzi o a 2-a sansa, atunci foarte bine, fa asa daca asa simti tu!
O zi buna si sper ca te-am ajutat!^^

| PT1TP a răspuns:

Fa cum simti tu, nu cum iti dicteaza altii!