| marinasexy a întrebat:

Am o mare dilema. Trebuie sa merg la o petrecere si am o rochie foarte eleganta, dar nu am pantofi. Imi doresc sa iau ceva cu toc de 8-9-10 cm dar sunt destul de inalta[1.73].
Ce credeti? Ar fii exagerat?

Răspuns Câştigător
| AannRo a răspuns:

Ai putea sa iti iei niste tocuri mai mici, avand in vedere inaltimea ta.Si eu sunt la fel de inalta ca si tine.
In primul rand conteaza si genul de petrecere la care te duci. Daca te duci la o petrecere gen nunta, botez, etc. poti sa-ti iei tocuri de 8-10 cm dar o sa-ti fie destul de incomozi la dans.
Daca te duci la o petrecere gen zi de nastere sau ceva asemanator, iti poti lua si tocuri mai mici, ceva in care sa te simnti comod.
Nu uita sa iei in calcul ca daca vei dori sa dansezi, pe tocurile de 10 cm o sa-ti fie foarte greu, mai ales daca nu esti obisnuita sa mergi pe tocuri.
Sper ca ti-am fost de ajutorhappy

3 răspunsuri:
| aanca_4384 a răspuns:

Deloc! chiar cred ca ar trebui sa-ti iei pantofi cu toc, dar ai grija...vei starni multa invidie in jurul tauhee hee

| MasQueNada a răspuns:

Important e sa te simti tu bine(dar si sa-ti stea bine). Daca tu te simti bine pe tocuri inalte, nu e nicio problema, nu e exagerat. Cunosc fete care au Chiar si 1.80 si tot poarta tocuri.

| Piisiiiii a răspuns:

Nu. Sr fii foarte frumos!winking