| Alexutsa_2737 a întrebat:

Am o mare mare problema! Varul meu a facut o cursa cu masini cu un golans mai periculos de cartier si miza a fost 10.000 de euro o suma mare. Varul meu a pierdut si nu are de unde sa ii dea banii astia si golanul ala a spus ca daca nu ii da banii sa ma culc cu cu el. Eu sunt virgina si lui ii e drag de mine. Tampitul ala de golan a spus ca in loc de 10.000 de euro sa ma culc eu cu el si daca nu o fac poate sa-l omoare pe varul meu si poate sa ne faca si mai mult rau noua. Am pus problema sa ne ducem la politie si sa facem plangere dar el are relatii si pe mine poate sa ma violeze si sa ma omoare. Ce sa fac asa in cat sa nu ii ia gatul lu varmiu si sa nu ii dea banii ca nu are de unde. Nu vreau sa isi bata joc de mine golanul ala. Ce sa fac? In fiecare secunda ma gandesc ca poate sa ma violeze sau sa il omoare pe varul meu. Va rog ajutati-ma! Nu mai rezist!

Răspuns Câştigător
| Alycaaaa a răspuns:

Ftte

1 răspuns:
| Andrewz a răspuns:

E i situeatie foarte grea su periculoasa. Eu zic sa mergi la un pshiholog sau cineva care poate sa iti dea un sfat bun in cazul asta...