| Pufulete8682 a întrebat:

am o mare problema. Am 14 ani si am 84 de kilograme. Nu reusesc sa slabesc. Mi-am dezamagit parintii in nenumarate randuri. Ei si-au pierdut increderea in mine. Am incercat sa alerg, dar nu este de nici un folos. M-am lipsit de grasimi, dulciuri etc, degeaba. Nu mai am alte variante. Sunt disperat, nu stiu ce sa fac sa slabesc macar 5 kilograme. Va rog ajutati-ma.

Răspuns Câştigător
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Nu trebuie sa ai incredintarea ca ti-ai dezamagit parintii.Ei te iubesc asa cum esti, iar daca pare uneori ca-ti cer ceva exagerat, fii sigur ca o fac spre binele tau.Ai exclus din alimentatie si produsele snaks sau fast food? Nu doar grasimile si dulciurile ingrasa, ci si painea-mai ales cea alba-, cartofii prajiti, pastele fainoase, sosurile cu faina.Cauta diete naturale, respecta-le si urmareste 2-3 saptamani rezultatul.Si e bine sa te asiguri intai ca nu e o problema endocrina.

3 răspunsuri:
| MIVCrochet a răspuns:

Cred ca ar trebui sa vorbesti cu parintii tai pentru a consulta un medic. poate e o problema endocrina. Daca nu este asa, consulta un nutritionist si urmeaza ce iti spune el. Multa miscare si mai ales in aer liber, ai nevoie de aer curat, de oxigen pentru a accelera arderile. Nu ar strica sa mananci in fiecare zi un grapefrut, deoarece accelereaza arderile din organism.
Oricum, nu dispera si nu te infometa mai ales, nu vrei sa te imbolnavesti doar de dragul de a slabi.

| BebeStrumff a răspuns:

Apuca-te de un sport gen tenis de camp, innot sau basket