| DidiutzMic a întrebat:

am o mare problema. Am fost cu un baiat si dupa m`am despartit de el. Si el acum este cu o fata... Pe astia 2 vreau sa ii despart din motive personale. Dar eu nu inteleg de ce el care cand eram imreuna era ff dregutz cu mine si era ff detreaba si acum dupa ce m`am despartit de el, se poarta foarte urat si este nesimtit... De ce? Ma ajutati? Sau cum as face ca el sa nu se mai poarte asa de urat cu mine? Crede ca ma voi impaca cu el?
Dau fundita. va rog!puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| Ana_4223 a răspuns:

Mai Diana pe el asta il roade acum, ORGOLIUL.Ca te-ai despartit tu de el si nu el de tine,si probabil el stie ca tu inca tii la el,si asta se intampla cand iti dezvalui total sentimentele in fata unui baiat eista un risc major de a rade de tine, si asta n ueste bine, de asta cand esti cu un baiat nu trebuie sa ii spui toata ziua te iubesc desi asa este, trebuie doar o mica parte de iubire sa i.o atribui lui, sau cel putin sa ii arati desi este mai mare iubirea tu i iarati doar o mica parte si restul tie gen 70% tie 30% lui asa este corect ca pe urma sa nu suferi dupa el, adica saa inveti sa te iubesti mai mult pe tine.Baiatul asta este posibil sa fi tinut la tine, si de asta el atunci s.a simtit umilit injosit batjocorit, cand te.ai despartit de el, si acum vrea sa suferi tu cum a suferit el atunci.Sincer nu cred ca te vei mai impaca cu el, deoarece nu deoarece dcaa avea vreun mic sentiment ma refer de iubire, te respecta cat de cat pe cand el, nu face decat sa te jigneasca.Sunt 2 variante.
1)Il intrebi ce are cu tine de ce te jigneste ce i.ai facut ca sa se comporte asa cu tine.
2)Indiferenta-dar la un momentdat te saturi de atatea jigniri si atatea insulte.
Deci eu ti.as recomanda varianta 1

Succes!

5 răspunsuri:
| Oaste a răspuns:

Daca te-ai despartit de el cum ai vrea sa se poarte cu tine proasta dracu?

| ќίѕѕмўаѕѕρuŦaƦιπa a răspuns:

Pai, in primul rand, ar trebui sa ii lasi impreuna... parerea mea (nu trebuie sa fie si a ta). Poate nu pentru ca v-ati despartit se poarta urat cu tine, poate pentru ca l-ai vorbit pe la spate, etc. (ce stiu eu). Probabil se poarta urat cu tine, ca sa-ti acorde atentia, sau la fata cu care e (sa se creada smecher). Depinde... daca v-ati iubit cu adevarat, se va intoarce la tine (probabil).

| FollowTheLight a răspuns:

De fapt, cred ca e doar supart pe tine.
Multe cupluri se despart dar conteaza si modul in care o faci. Daca l-ai jignit tare si ai facut un mare scandal din despartirea asta, e normal sa fie suparat pe tine.Cel mai bine e sa ii ceri iertare daca ai facut unul din lucrurile astea, si sa ramai prietena cu el.
Dupa ce ii vei cere iertare sincer, te vei putea apropia de el si veti putea fi prieteni foarte buni happy

| BiuL a răspuns:

Roata se intoarce, asa ca desparte-i numai ca apoi cand ti-a fi lumea mai draga si vei fi maxim de indragostita si fericita te va desparti si pe tine cineva happy
Normal ca daca era iubitul tau era de treaba, asa e normal sa fie, acum daca v-ati despartit daca s-ar fi purtat la fel insemna ca ii era egal ca sunteti impreuna sau nu, ignora-l complet si o sa ii treaca pasa asta proasta in cateva saptamani.

| wforweirdo a răspuns:

De ce să îi desparţi? Dacă vroia să mai fie cu tine, sigur era. Crezi că dacă îi vei despărţi o să fie cu tine? N-ai ce să îi faci, dacă se poartă urât cu tine, înseamnă oricum că n-o să mai fie ce a fost.