| Nishaaaa a întrebat:

Am o mare problema, am promis ca merg la ziua cuiva si acum nu vreau sa mai merg. Pur si simplu am aflat ca merge o persoană pe care nu o suport. Vreau niste motive serioase cum sa scap. Imi e rusine de acea persoană, mi-a rezervat si loc si tot, dar cum as putea sa ii spun asta? Va rog din suflet sa imi dați niste motive bune. Funda pentru un bun raspuns!

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Te scuzi că ai avut un puric de pisică, prieten cu tine, la tine în cameră care a dispărut, și trebuie să îl cauți.

| Andreeush a răspuns:

De ce nu ignori acea persoană pe care nu o suporți?
Sau dacă chiar nu vrei să mergi spune-i că ai o problemă în familie și îți este imposibil să fii la acel eveniment.

| ANAHsneaman a răspuns:

Bună!
Sfatul meu pentru tine e sa te duci. Sa nu pierzi niște momente frumoase alături de prieteni, doar din cauza unei persoane pe care nu o placi!
Sunt sigura ca persoana respectiva va sta în coltul ei, iar tu în alt tău!
Ignoranța îți poate deveni cel mai bun prieten, într-un moment ca acesta!
Nu cred ca persoana care te-a invitat merita ceva de genul. Ea a vrut sa fii lângă ea într-o zi speciala.
Cum ar fi sa dai tu o petrecere și culmea sa te anunțe ca vin, sa faci o rezervare undeva și apoi sa te trezești ca nu vine nimeni ca nu se înțeleg între ei. Nasol nu?
Poate cu ocazia asta îți poate întra mai la inima acea persoana pe care o detești. Nu se știe niciodată!
Dar cum am mai specificat, nu pierde niște momente unice, ce au loc doar o data în viata, poate și pentru ce, pentru niște nimicuri!
Poate în viitorul apropiat vei regreta amarnic!
Numai bine! Bafta! Spre sa iei o decizie bună și sa nu ai remușcări!

| ibaal a răspuns:

Adevarul este cea mai serioasa scuzalaughing
Asta daca chiar nu vrei sa mergi, insa, nu ar trebui sa lasi pe unii si altii sa iti dicteze unde sa mergiwinking
Nu merita sa ratezi tu clipe frumoase din cauza lui x.
Poate nici persoana aia nu te vrea pe acolo, insa totusi nu renuntawinking

| sofisis a răspuns:

Esti atat puerila cat si extraordinar de egoista. Din cate persoane vor fi acolo, tu stai in drum de una? Si practic pentru ca vine persoana aia te "razbuni" pe cel/cea care isi serbeaza ziua si care te-a luat in calcul la cheltuieli? Urat. Foarte urat din partea ta.