| Ancutza2000 a întrebat:

Am o MARE problema... Azi, din greseala, l-am lovit pe baiatul de care imi place. Dar nu orice fel de lovitura, I-am spart capul cu o piatra...
El vorbea de mama, ma injura, ma lovea cu bolovani si nu imi dadea pace. Eu mi-am cerut scuze, dar el mi-a zis ca scuzele nu rezolva nimic. Aceste cuvinte ii le spun tot timpul, dar de data asta a fost diferit, am simtit ceva ciudat. Cum sa rezolv problema?
Dau FUNDA celui mai bun raspuns!

4 răspunsuri:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună!
Am o întrebare înainte de toate.
Cum poţi să placi un băiat care îţi vorbeşte urât, care te înjură de mamă şi te loveşte?
Eu nu aş accepta acest lucru din partea nimănui. Ţine de respectul de sine pe care îl are fiecare.
Părerea mea este că ai făcut foarte bine lovindu-l la rândul tău. El probabil te-a iertat însă preferă să te milogeşti de el încontinuu.
Lasă-l o perioadă de timp, nu îi mai spune nimic şi vei vedea că va veni el la tine să te caute.
Pa-pa.

| Maxim96 a răspuns:

Poarta-te un timp indiferenta fata de el si vezi cum o sa se comporte mai apoi.

| aleahimk a răspuns:

Buna! Nici nu trebuie sa rezolvi problema, pentru ca problema nu este la tine, ci la el ca si-a permis sa iti vorbeasca astfel. Daca el nu ti se adresa in asa, nici tu nu reactionai asa. Face pe victima acum ca sa te faca pe tine sa te rogi de el si sa ii ceri scuze, dar nu il lasa sa faca din tine ce vrea. Acum stai si te gandesti mai mult la el din cauza asta, nu? Iti faci rau singura. Daca a facut o data asa, o va mai face, de aceea te sfatuiesc sa nu treci cu vederea. Mai bine iti intorci privirea catre un baiat care te apreciaza si stie sa se poarte cu tine.

| Ancutza2000 explică (pentru aleahimk):

Este foarte greu sa il uit, deoarece el a fost prima mea iubire, dar voi incerca...