| Christyannna a întrebat:

am o mare problema care unii oameni o considera defect. sunt foarte foarte sensibila ( plang din orice, oamenii ma pot ranii f usor) si as vrea sa stiu daca e vreo modalitate de a scapa de chestia asta. stiu ca e o intrebare stupida. dar poate cine stie poate nu sunt singura in situatia asta...

6 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Pentru asta trebuie sa consulti un psiholog. faptul ca plangi din lucruri care nu ar trebui sa genereze asa ceva,denota o tendinta spre depresie, spre negativism, suferinta gratuita.
Uite parerea cuiva despre sensibilitatea bolnavicioasa:
http://dannyela.wordpress.com/2008/09/18/sensibilitatea/
Definitia starii tale este :"SUSCEPTIBILITÁTE s.f. 1. Calitatea, caracterul a ceea ce este susceptibil (1). ♦ Tendinţa de a se supăra repede; accentuare bolnăvicioasă a sensibilităţii. 2. Predispoziţie a corpului de a suferi mai mult sau mai puţin influenţa agenţilor externi sau interni.

| LiveYourLife a răspuns:

Trebuie sa ai tarie de caracter...macar putin
gandeste-te ca nu castigi nimic daca plangi asa tot timpul, din contra te ataci singura
cand cineva te ataca cu vorbe incearca sa spui si tu niste replici mai dure
incearca sa te gandesti ca nu exista nimeni pe lumea asta care sa te doboarewinking

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Si eu sunt la felsad,daca incep cearta cu cineva incep brusc sa plang sad,toti ma fac sa plang de la o simpla discutie,dar nu stiu ce sa zic, greu ma pot stapanii, si incerc de fiecare data sa ma abtin si imi spun ca nu are rost sa ma consum.sad

| Muzză a răspuns:

Nu e un defect ca ai sentimente puternice, stai linistita!
Incearca sa-ti construiesti o arcada, invata sa nu-ti mai pese de ce spun altii. Pana la urma tu esti singura care conteaza!
Nimeni nu merita lacrimile tale.Nimeni! Sau poate doar prietenii.Cei adevarati. Dar ei nu te vor face sa plangi.
Doar ce conteaza : Spune-ti "NU imi pasa"!
Treci peste,sari,ocoleste,nu lua in seama decat ceea ce merita happy, nu orice porc,misogin, curva, lipsiti de sentimente. happy

| Roberto a răspuns:

Detasare emotionala.Trebuie sa nu iti pese de ce cred altii.Pe o ureche sa intre si pe alta sa iti iasa.Degeaba vine un apropiat si imi zice ceva urat pentru ca pur si simplu nu imi pasa.Fa si tu la fel.Ai sa veizi ca o sa te simti mai bine.Esti ce vrei sa fi tu nu ce vor altii si crezi in ce vrei tu nu in ce vor altii.

| starmaker a răspuns:

Buna! Esti sensibila si asta nu e un lucru rau, pur si simplu asa esti tu. Gandeste-te asa: toti oamenii sunt intre 2 extreme: sensibili si insensibili. Sfatul meu e sa iti faci prieteni doar in jumatatea sensibila happy