| Amynutzamy a întrebat:

Buna TPU.Am o mare problema, cel putin asa cred eu.Sunt inalta si ma deranjaza acest lucru.Am 1.71 la 13 ani.Mai in fiecare zi aud lucruri urate despre mine si ma deranjaza foarte mult.Nu stiu, pot purta tocuri, nu foarte mari maxim 10 cm.Ma tem de parerea celor din jur, ce vor zice. Sfat dau Fundita :*:*

Răspuns Câştigător
| Ilinka10 a răspuns:

Buna eu am 1.76big grin si nu e asa urat :p si la varsta ta aveam la fel. nu o sa mai cresti in inaltime mai mult de 3-4 cm :p si tocuri. poti sa porti stai linistita. si nu trebuie sa te deranjeze ce se vorbeste! ar trebui sa fi mandra. Fetele te vorbesc pentru ca te invidiaza si sunt ciudoase:p stai linistita:* nu mai pune totul la suflet:*

9 răspunsuri:
| iulyluvy a răspuns:

Nu nu nu mai bine ia-ti balerini chic cu cv fundite sau de piele da in nici un caz o sa fii mai inalta ca taicami-o
e bine ca esti inalta dar daca porti si tocuri pffffffffffffffff ce-o sa te faci cand implinesti vreo 20 si esti cu tocuri? o sa fi vreo 2 m! ai putea sa intri in cartea recordurilor!

| DeeaRaawr a răspuns:

Nu ai de ce sa te temi :* Eu sincer te invidiez laughing Am 15 ani si 1.69 laughing Cunosc fete care ar da orice sa fie mai inalte. Cat despre tocuri, poti purta, dar nu foarte mari. Parerea mea ca 10 cm e cam mult pentru tine, mai ales ca ai 13 si o inaltime favorabila. Nu trebuie sa te temi de parerea celorlalti, conteaza sa te simti tu bine. Iar daca vor face "glumite" pe seama inaltimii tale, nu le da atentie. Vor inceta. Am si eu o colega de 16 ani si are 1.85 si e invidiata de multe fete. Ai grija de tine :*

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

N-ai de ce sa te temi si sa porti tocuri de maximum 3 cm

| Amynutzamy explică (pentru besleaganicolaecosmin):

Daca zici 3 cm e ca si cum nu ai avea tocuri aproape deloc

| Isabella95 a răspuns:

Te invidiez, as vrea si eu sa am inaltimea ta. Nu ai de ce sa te simti complexata, este o calitate. Eu la varsta de 17 ani am doar 1, 65 ma simt foarte mica si visam sa fiu fotomodel dar din pacate inaltimea nu ma lasa.O sa mai cresti ai doar 13 ani, poti fi un top model, ai grija de corpul tau. Bineinteles ca poti purta tocuri oricand. Succes in viata, daca vrei poti sa-mi dai funda! :*

| Mademoiselle18 a răspuns:

Nu te stresa. Oamenii au mereu ceva de comentat oh go on Important este sa te simti bine in pielea ta si sa nu bagi in seama comentariile rautacioase. Sii. daca te incalzeste cu ceva..eu am 1, 60 [cel mult] si sunt a10a laughing [16 ani] nici asa nu e prea confortabil.dar m-am obisnuit. happy Asta ar trebui sa faci si tu. Accepta-te asa cum esti, in fond si pana la urma personalitatea este cea mai importanta :*

| LuHan a răspuns:

Eu am 12 ani si am 1.68 aproape cat tine si daca copii se iau de tine sa le spui si lor,, defectele".In fine mie imi place ca-s inalta si mereu mi-a placut sa diu inalta dar in fine si tocuri?! Hmm daca sunt cool lumea o sa fie invidioasa.

| Zapqa a răspuns:

Draga,fi mandra ca eu esti cum altii nu pot fi. happy Azi am vazut un baiat tot de 13 ani de 2, 10 m si nimieni nu isi batea joc de el pentru ca le-a impus cerere de respect.Si daca cineva te vrea, te va accepta exact asa cum esti! :**

| teodoramarya a răspuns:

Nu asculta ce zic cei din jur cei mai multi sunt invidiosi pe inaltimea ta. Tot ce trebuie este sa te simti bine in pielea ta. Ar fi bine sa nu porti tocuri deoarece poti atrage mai mult atentia