Acum ar trebui sa renunti la idea asta si sa te gandesti cum poti recastiga increderea parintilor. E clar ca acum nu o sa te mai creada; ii stiu pe parinti: daca m-ai mintit o data, o mai poti face inca o data (cam astea sunt cuvintele care ies din gura lor). Acum, incearca sa le dovedesti ca totul a fost o greseala si o rea vointa din partea celui/celei care i-a spus tatalui tau. Succes!
Ce rea vointa? Omul trebuia sa-i instiinteze pe parinti de lucrurile pe care le face copilul lor. Altfel, nu ar fi afat niciodata. " Rea vointa ", auzi.
Ok, dar cu ce drept a mers el/ea sa le spuna parintilor fetei?
Tu crezi ca avea vreun drept? Ce ai fi zis daca ti s-ar fi intamplat asta tie? sa se trezeasca cineva si sa mearga sa le spuna alor tai ca tu ai facut ceva...(un lucru pe care ii clar ca-l regreti).
Eu cred ca-i mai important sa avem grija de viata noastra daca de a celor din jurul nostru.
Bună.
Nu te mai lăsa controlat de anturaj!
Timpul trece, vor mai uita și cere-le iertare.
Crăciun fericit!
Pa, pa.
Pai spune-i tatalui tau adevarul(in afara ca ai fumat de 2 ori )...esti copilul lui pana la urma o sa te creada. Eu calez plamanii de 1 an si 5 luni si nu stie mama deloc )
Pai le'am spus. si eu chiar am fumat doar de 2 ori. si acum ii e frica sa nu se afle si pe la scoala.
Asta meriţi dacă eşti atât de toantă încât să fumezi doar pentru că o fac ceilalţi.
Good one
Eu ceream niste sfaturi. si cine nu a facut nici macar o greseala? Nu imi spune ca esti perfect. Si daca nu raspunzi si tu inteleigent? Ce faci? Consumi internetul degeaba.
Sunt departe de a fi perfectă, însă stau bine la capitolul judecată.
Înveţi din greşeli.
Iar tu consumi aerul degeaba, pune-ţi o pungă pe cap, leagă-ţi un şnur în jurul gâtului şi consumă-ţi porţia de aer de acolo, până te faci vineţie.
Ok.ceva mai inteligent nu ai? Replici ''faine'' (in opinia ta) luate de pe net..Hai ca poti mai mult!
Pardon? Nu mă cunoşti, şi se vede. Eu nu am luat şi nici nu voi ajunge atât de disperată încât să iau replici de pe net. Dar am s-o iau ca pe un compliment, asta ca să nu te scuip între labii.