| stylenew a întrebat:

Am o mare problemă cu cele mai bune prietene ale mele : s-au apucat de fumat. Nu am mai avut glas când mi-au spus asta, având in vedere că eu eram plecată din ţară. Ideea e că nu prea mă interesează de ele, dar tot ce vreau este să nu le urmez. Când voi ieşi cu ele afară, cum obişnuiam mereu, ele vor fuma iar eu? eu ce voi face? Ce sfaturi îmi daţi? Nu vreau sa mă apuc de fumat!

4 răspunsuri:
| CiucaDenis a răspuns:

Nici eu nu vreau, cand vezi ca fumeaza departeazate putin deoarece tu poti inhala fumul si e la fel ca si cum ai fuma.Bafta

| SageKid a răspuns:

Daca nu vrei sa fumezi, nu vei fuma.Si eu am ogramada de prieteni fumatori

| xXxRadu a răspuns:

Pai ce daca ele vor fuma? Tu nu esti obligata de nimeni sa fumezi...Si daca ele accepta faptul ca tu nu fumezi e si mai bine dar daca te obliga sa fumezi si tu nu vrei inseamna ca trebuie sa-ti gasesti alte prietene...

| christianchristian a răspuns:

Si eu am patit la fel inainte sa plec in Anglia totul frumos si bine fotbal baschet etc. la doua saptamani prietenii incepusera sa fumezesa bea dar asta s-a intamplat acum 2 ani dar eu nici pana acum nu m-am apucat sa fumez si in timp ce fumau ei eu ma duceam sa imi cumpar un suc ceva dar sa nu stau langa ei k si daca inhalezi e la fel ca si daca ai fuma