| Animeforlifee9921 a întrebat:

Buna TPU. Am o mare problema cu oamenii care imi dau peste nas. Nu suport sa imi zica lumea ca nu stiu ce si deja ma si enervez. Nu mi-a placut niciodata sa fiu in centrul atentiei pentru ceva negativ, nu-mi place sa fiu carpa cuiva de sters pe jos. Si comunitatea asta mi se pare toxica, nu stie lumea sa iti raspunda, mie cel putin la orice intreb mi se da peste nas si nu mai suport! Ar trebui blocati utilizatorii care nu stiu sa raspunda. De ce numai mie mi se intampla asta? De ce trebuie sa fiu mereu frustrata din cauza asta si sa se vorbeasca numai de rau despre mine pentru ceva ce nu am facut?

3 răspunsuri:
| FilipSorin a răspuns:

Stai liniștită, Dumnezeu o sa aiba grija de ei si moderatori TPU. Tu doar ignorai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ești în eroare cu site-ul TPU.

Poți bloca pe cei care răspund urât la întrebarea ta.

Ei NU mai pot răspunde după aia la alte întrebări ale tale că sunt BLOCAȚI de tine.

DECI - NU e nevoie de nici un moderator pe site TPU ca să NU mai răspundă la întrebările tale cei care te jignesc.

Doar îi BLOCHEZI și ei NU mai pot răspunde la nici o întrebare pusă de tine.

| darrio2007 a răspuns:

Pe lumea asta este o regula bine stabilita si valabila de foarte mult timp. Fie in mediul virtual, fie in alte situatii.

Cand cineva are probleme cu celelalte persoane cu care socializeaza, problema nu este la cei din jur ci la persoana respectiva.
Adica TU.
Deci problema este la tine.