Păi nu te mai ascunde, nu mai fugi de ce spun ceilalți. Dacă nu poți să nu-i bagi în seamă zâmbește-le și întreabă-i care e problema dacă tatăl tău e mai bătrân? Dacă le încurcă cu ceva să-ți spună că o să faceți tot posibilul să vă mutați în oraș doar să se simtă bine.
Sper c-ai înțeles ironia mea.
Si? Macar tu ai un tata care te iubeste si care e alaturi de tine. De ce te lasi afectata de ce spun ele? Fii fericita ca il ai!
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Salut! Mhm. Daca stai sa asculti de ce spune lumea unde ajungi? La balamuc? Nu mai pune la suflet ceea ce zice lumea. Tine minte un lucru: cei care rad de tine sunt mult mai complexati decat crezi. Uite..eu am fost abandonata,mai vorbesc cu mama si ne mai vedem cand si cand. si chiar daca cei din jurul meu se comporta ciudat, nu imi pasa de ei. Daca au vazut ca i-am ignorat, nu au mai zis nimic. Nu le mai arata ca te doare, ca iti pasa ce zic ei. Traim in Romania! Ce pretentii sa ai la o viata mai buna? La oameni cu suflet bun? Ce sa mai zica altii care nu au un tata? Tatal tau asa cum este, te-a crescut si ti-a oferit iubire. Te pup si nu mai asculta de ei!:*