| Ioana_Roxana_2003 a întrebat:

TPU! Am o mare problema. Eram super geloasa pe o prietena, asa ca i.am scris un bilet. Iar in biletul acela am scris cele mai nasoale chestii posibile, fara sa constientizez ca va urma chinul. A doua zi la scoala, au venit o gramada de copii la usa clasei, ca sa intrebe cine a scris biletul. Cu o seara inainte, i.am scris acelei prietene ca eu am scris biletul, si i.am recunoscut ca nu am constientizat in momentul acela. Acum toti stiu ca eu sunt de vina si ma simt super prost. Ce sa fac (,) ca nimeni sa nu.si mai aminteasca chesti asta?

4 răspunsuri:
| VenomMMA a răspuns:

Sa folosesti dispozitivul acela din filmul Men in Black '' Memory Erase ''. Doar asa vei avea sanse! Pe viitor sa te gandesti mai bine daca-i intelept sa scrii fel si fel de prostii despre o persoana apropiata. Trebuia sa constientizezi ca vei avea probleme dupa...
''Ai grija, ceea ce faci acum poate avea repercusiuni grave. '' Asta ti-as fi zis inainte sa trimiti acel bilet. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prostiile astea se uita, o sa fie alte barfe de actualitate.

| Mayhem666 a răspuns:

Nu poti sa le stergi memoria ca sa nu-si mai aminteasca din pacate, dar poti sa astepti, timpul le rezolva pe toate, o sa inceapa incet incet sa nu le mai pese de ceea ce s-a intamplat, si cu timpul o sa se uite acest incident. Poti eventual sa iti mai ceri scuze.

| Innsbruck a răspuns:

Sa lasi timpul sa treaca, nu prea ai ce sa faci.Si eu am patit lucrui nasoale, pur si simplu nu le bagi in seama si astepti.