| mykkki a întrebat:

Am o MARE problema.eu locuiesc in bucuresti pe la drumu gazarului si invat in liceul mircea vulcanescu unde ma duc pe jos pentru ca este foarte aproape...Si aici problema! de 3 saptamani imi este frica sa mai ies din casa.si nu stiu ce o sa fac cand va incepe scl...pentru ca am auzit ca se fac transporturi de carne vie(mai al4es prin sona mea) sunt furati copii de catre rusi. le ia-u organele si pourma ii pun in saci si in trimet la parinti. iar in loc de organe le pun bani de inmormantare si niste floricrying( am auzit ca au fost cazuri cu copii din scl george bacovia. Sunt foarte ingrozita de acest lucru mai ales ca se fura printre blocuri. iar eu pe acolo stausad ce puteti sa imi spuneti.adica voi ce aty auzit.este adv?! astept raspuns.happy FundaAAhappy

Răspuns Câştigător
| AnaMariutza a răspuns:

Nu cred ca se poate asa ceva. Dar nah nu mai conteaza... cred ca ar trebui ca sa iti iei inima in dinti si sa iesi din casa... ca doar nu poti sa iti vezi colegii/prietenii plimbandu-se, iar tu stai in casa

4 răspunsuri:
| Laura a răspuns:

Cum dracu' ai ajuns la liceu dacă ai o astfel de gândire? E vorba de ambulanța aia neagră, nu? laughing Stai liniștită, să nu crezi că nu se fură copchii pentru organe, dar sunt mult mai subtili.

| Dany3l16 a răspuns:

Am auzit si eu dar esti norocoasa sa i dea lu mata bani de inmormantarebig grin

| ICH_7846 a răspuns:

Of, of, OTV-ul asta ce face din om. Iesi din casa ca nu patesti nimiclaughing

| Simbolist a răspuns:

Nu este adevarata povestea cu ambulanta neagra si cu rusii.Si pe vremea tovarusului Ceausescu era povestea asta la moda, vad ca OTV-ul naibii a avut grija sa mai faca putina audienta.Stai linistita!