| Amalia1796 a întrebat:

Am o mare problema, imi dau seama de la inceput ca am actionat prost.Mi-a cerut prietenul meu cateva zile sa tina inelul meu la gat impreuna cu lantisorul lui.Astazi la fotbal mi-a zis ca la pierdut impreuna cu lantisorul lui.Inelul meu era de aur si era primit de la mama mea.Cand i l-am dat mi-a zis sa nu ii zic mamei mele ca i l-am dat lui..In gand imi vin doua ipoteze prima chiar la pierdut iar cea de-a doua ca la vandut...voi ce credeti? Eu vreau sa fiu optimista si sa ma
gandesc ca il voi gasi maine. Daca Doamne fereste la vandut cum as putea sa imi dau seama daca minte.Am vazut seriale cu multe scheme prin care sa isi dea seama daca minte sau nu.Va rog mult ajutati-ma

10 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

A,deci el ti-a cerut, muhahaha, scumpa, 'ti-a tras-o' sa ma exprim mai dur. E clar ca la vandut, adica... " da si mie cheile de la apartament, sa le agat langa ale mele " ce zici? tipu e un agarici pogonici.La vandut,du-te la politie, iar faza cu 'iti dau bani' cand iti mai zice asta, spune-i direct da-mi bani happyalta data, sa iti fie invatare de mintehappysa mai dai lucruri si din aurwinking daca erai fata desteapta, ii dadeai altceva si ii spuneai ca are o valoare sentimentala happy

| mona a răspuns:

Poate il mai are si a zis asa ca, sa vada cum reactionezi, nu cred ca este asa tampit sa-l vanda iar faza cu pierdutul nu o prea cred

| Hombre a răspuns:

Da prin serialele alea nu ai vazut si scheme cu hoti si naive? Spune parintilor cum e treaba.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

El e un mincinos, iar tu esti o naivă!
S-a folosit de o strategie, de un plan șiretlic, fiind convins că îl iubești și nu te vei îndoi de sinceritatea lui.
E convins, chiar și acum, până la proba contrarie, că va scăpa ieftin.
Deschide-ți ochii și privește naibii adevărul! Te-a înșelat, fetițo!
Poartă un dialog deschis cu părinții tăi, ia-ți curaj și spune-le adevărul, ACUM, dacă vrei ca să îți mai recuperezi inelul!
Băiatul, oricum te va părăsi, va pleca în căutarea altor victime. happy
Oricât ai fi de îndrăgostită, trezește-te!

| ElenaSA a răspuns:

Mi-e greu sa cred ca l-a pierdut si este dubios faptul ca ti-a cerut sa nu-i spui mamei. Nu inteleg cum i-ai putut da un obiect la care tii asa mult.Mai bine vorbesti cu mama ta, ii spui adevarul si cautati impreuna o solutie. Daca prietenul tau l-a vandut sau nu vrea sa-l inapoieze daca faceti presiuni asupra lui poate recuperezi bijuteriile si scapi si de o prietenie nepotrivita.

| greyhound a răspuns:

Bai ce chestie! L-a si pierdut. In toata viata mea n-am reusit sa pierd vreo bijuterie, daramite in 2 zile. Nu prea halesc faza asta.
Cand mai vorbesti cu el, si aduci vorba de inel, spune-i ca mama ta cu siguranta isi va da seama de lipsa lui si o sa iasa un mare scandal. Nu-i aduce acuze, doar spune-i cum va sta treaba.
Apoi lasa-l putin sa vedem daca va "gasi" inelul sau nu. Mai departe vorbeste cu mama ta si va rezolva ea treaba, fie la presiunile ei si ale parintilor lui va inapoia inelul fie parintii lui vor plati valoarea.
Cand discuti cu mama ta nu-i spune ca presupui ca ti l-a furat ci doar ca nu mai ai inelul. Nu e ok sa condamni pe cineva daca n-ai dovezi. Poate tipul chiar e cel mai tantalau om din lume sau daca sa zicem il va gasi si toata lumea e convinsa ca a fost o manevra, n-ai ce sa-i faci fiindca nu sti sigur cum a fost.

| мямιѕтєяισѕ a răspuns:

Spune-i prietenului tau ca te-ai dus la politie si ca ai raporat ca ai pierdut un colier de aur. Ma rog eu unu nu-s asa prost sa cred, dar incearca, vezi dupa aceea daca incepe sa transpire sau i fie frica, poate iti si inapoiaza colierul.Nu ai nimic de pierdutlaughing)

| DeliaDelii a răspuns:

Foarte ciudat, greu de crezut ca la pierdut daca a stiut ca nu e in stare de el de ce ti la mai cerut, mai ales fiind al mamei tale.

| AliinaPC a răspuns:

Pai nu stiu dupa mine cred ca daca nici el nu mai are lantul inseamna ca la pierdut.Dar asta tine de tine cat de multa incredere ai in el sua de cati ani sunteti impreuna.Dar eu in locul tau faceam ca o nebuna, pentru ca trebuia sa-si puna lantisorul intr-un loc sigur sau asa ceva.LA intrebarea ta numai tu poti sa-ti raspunzi big grin

| Amalia1796 explică (pentru AliinaPC):

Am incercat sa il iau pe ocolite sa ii zic de amanetat si s-a suparat ca a zis ca el nu ar face asta si ca daca nu il gasim imi va da banii pe el.Dar eu mamei ce i-as putea zice de inel?