Cam între 15-20, eu am 1.69 si am 54 de kile.
Dacă vrei să pierzi ceva in greutate, încearcă sa reduci păinea din alimentație, adica mănâncă cât de puțină poți tu. Și daca vrei să ai un abdomen frumos fă abdomene. Acum ca să funcționeze trebuie să le crești numărul. Azi 5, măine 10 și tot așa... Ar fi bine să te oprești când ajungi la 30, de acolo continui cu 30 în fiecare zi.
Salut, cu siguranta nimeni nu va rade de tine. Pt 1, 69 nu-i chiar o greutate rea... Eu de ex. am 1, 59 si am 49 de kilograme si nu is DELOC grasa. Te-ai gandit ca poate parerea asta ii doar in mintea ta? Chiar nu cred ca esti grasa. Dar daca totusi vrei sa incepi sa ai un corp mai frumos, ideal ar fi sa faci o vizita la nutritionist si astfel vei descoperi o cura de slabit care ti se potriveste. Iar pe langa asta ajuta foarte mult daca faci exercitii cardio, de ex alergatul. Iti urez bafta si stai calma nu esti grasa...
Nu trebuie sa te agiti foarte mult... cu o alimentatie potrivita si cu putin sport in fiecare zi, ai grija la portia de mancare si nu manca seara (ce ma mananci sa nu mananci cu pofta sau repede ). Cine o sa te iubeasca o sa te iubeasca asa cum esti... nici eu nu sunt o slabuta am 1.62 si am 55 kg. Nimeni nu e perfect si daca tie iti place cum arata si te simti bine in pielea ta e foarte bine