Si daca veti fi impreuna nu vei mai putea discuta orice cu el?
Daca nu-l placi mai mult decat ca pe un prieten (cel mai bun prieten) ar trebui sa-i spui(sa fii sincera cu el). Evident,va fi suparat o perioada,te va evita (acum depinde si de personalitatea pe care o are), dar de cele mai multe ori atunci cand o relatie de prietenie dintre un baiat si o fata ajunge in acest punct (unul dintre ei se indragosteste), nu la mai raman decat doua variante: se lasa influentat si celalalt de acest sentiment ori se evita pentru tot restul vietii (in mod evident cel orbit de dragoste va prefera sa pastreze distanta decat sa se prefaca ca au ramas prieteni, nimic mai mult).
Daca nu-i spui acum ce simti pentru el, mai tarziu (dupa ce isi face sperante) va fi mult mai dureros.
Buna! Si eu am avut aceeasi problema si i-am zis ca ne cunoastem de mult timp si nu putem fi decat prieteni si a inteles. Acum tu faci ce-ti spune inima. Bafta!:*
Pai fa ce iti spune inima... Daca inainte puteai sa vorbesti orice cu el de ce sa nu poti si cand sunteti impreuna? Relatia se bazeaza pe comunicare, intelegere.
Succes!