| ILoveMyBed a întrebat:

am o mare problema, sa incep cu inceputul, acum un an am inceput sa stau mai mult pe terenul scoli mele, unde de obicei stau mai multi de liceu, un baiat de la liceu s-a indragostit de mine, si eu nu il placeam, asa ca l-am refuzat, si de aici a inceput totul, tot terenul a inceput sa se ia de mine, imi puneau porecle, etc. si eu m-am saturat, doar pentru ca l-am refuzat pe ala, tot terenul s-a intors impotriva mea, am doua variante, ori sa raman aici, pe teren unde e toata gasca mea, sau sa incep sa stau cu altcineva din alt cartier, am o colega care sta cu tipi de pe acolo si mi-a zis ca daca vreau, pot sa o insotesc odata sa fac cunostiinta, insa mai am o problema, in gasca am fost 6 fete dintre care, una s-a mutat in Cluj, una si-a gasit alt grup, alta se muta, una pleaca la liceu, si am ramas doar eu si prietena mea, si eu nu vreau sa o las, ea nu vrea sa vina cu mina sa intalnim cu altcineva, si chiar nu stiu ce sa fac, ce ma sfatuiti sa fac?

1 răspuns:
| MissxD a răspuns:

Eu zic sa o convingi sa mergeti cu acea prietena sa cunoasteti tipii din celalalt cartier! Ar fi mult mai bine... ai cunoaste si lume noua! happy Nu vei ramane toata viata in aceeasi gasca! happy Bafta!