Sarut la izvor ...ai nimerit into poveste...)))) iti place de el? tare? daca tare atunci roag-o pe buni sa nu zica nimic, amintestei de cind a fost tinara, daca nu prea ai relatii cu bunica atunci zile parintilor ca o sa fii cu el chia daca lor nu le place asta in 60 de procente parintilor nu le place de alesul inimii fetei sau baietilor lor, asa ca e ceva normal! in locul tau as face o mica comedie.a incepe un pic a plinge si o sai intreb pe printi *de ce nu ma intelegeti?* e viata mea, si fac greselile mele, voi puteti sa fiti niste parinti buni care ma sustin, sau nu! zile ca e prima ta iubire si usor nu o so lasi! nu stiu daca te-am ajutat, dar fa cum crezi tu ca e mai bine!
Dar nu suntem impreuna numa ca m-a sarutat cand m-a chemat afara el are iubita problema e ca bunica nea vazut cand ne-am sarutat si a zis ca ma spune la parinti si i-am zis sa nu zicanimic ca le spun eu si a zis daca nu le zic eu at i zice ea.Da m-ai ajutat cred ca le spun tot.
Spune-le ca el teo sarutat, ca erai in *stare de soc* si explica ca nimic serios )))
K incerc sa fac ceva ...ai id de mes?
Nu, din pacate, a skipe, mail, odno, poate daca ceva vb pe skipe ))) ok?
Io nu am skipe dar facebook nu ai?
Da, dar am pierdut prola )))))))))))))
Off unde as putea povesti cu tine mai mult?
Pf..pai le spui " stiu ca am gresit dar eu il simpatizez si daca voi nu sunteti de acord eu nu am sa mai fac o asemenea greseala" spune o since dar bunica si parintii tai daca iubeau cand erau de varsta lor crezi ca ar fi incetat?! iti spun eu ca nu daca chia le placea baiatu/fata succes
Spune'le si lor ca ai ajuns la o anumita varsta la care ai inceput sa placi o anumita persoana care are loc in inima ta.(sa nu uitam ca si ei au iubit si au trecut in niste situatii asemanatoare..defapt practic toti oamenii au trecut prin asa ceva)