---> Trebuie sa-i explici ca esti in crestere, iar sanii tai au crescut. Nu mai poti sa porti maieu, deoarece nu te mai simti comod cu el.
---> Spune`i acest lucru si sigur va intelege. Adica deja esti adolescenta! Toate adolescentele poarta bustiere, unele poarta chiar si sutiene! (dar numai alea mai cu fite )
---> Sper ca te-am ajutat!
Pei de exemplu vara cand poate iti iei un maieu mai transparent pe tine este necesar sa porti o bustiera ceva.
spune-i acest lucru. in aceste momente eu zic ca este necesara bustiera.
Daca nu ai sanii asa de mari mai degraba nu purta bustiera. Ca are dreptate.eu am purtat bustiera de la 13 ani si acum am 17 si am sanii putin lasati si acum nu mai port sutien ca sa revina la normal. asa ca...mai bine stai in banca ta deocamdata.crede.ma ca e mai bine asa.
Heii! si eu sunt nascuta tot pe 8 noiembrie
Ma rog, o bustiera nu-i face rau sanilor! Mai de graba sutienele, mai ales acelea care au sarmele acelea. De ce nu incerci sa faci mofturi si la haine, exp : nu port acel tricou pentru ca mi se pare jenant ca baietii se tot uita ciudat la mamelele mele
Succes!
Mai bine stai in banca ta asta daca vrei sa ai sanii frumosi pe la 37 de ani sigur mama ta stie mai bine...nu cred ca vrea sa-ti faca vreun rau