Eu n-am auzit în viaţa mea de un test la care să nu fie obligatorii toate subiectele Bine, la mate, unde erau probleme pentru cei care vor 10, bla bla.
Păi nu prea cred că poţi face nimic, dacă deja ţi-a trecut-o. Altădată deschide ochii la teste mai bine. Şi învaţă ca să scoţi o medie mai mare
Si nu poate diriginta sa stampileze nota si sa o corecteze? De ex daca iti trece 2 din greseala tie ce faci? Si faza cu partile era de fapt partea I lectia X si partea a II lectia Y intelegeti?
Dacă nota este trecută, nu mai poţi face nimic.
Nu trebuia să dai testul aşa de repede, trebuia să îl mai ţi. Eu, dacă e un test de o oră, şi îl termin în jumătate de oră, tot ţin foaia la mine până e gata ora. Aşa, dacă vine o noutate, pot schimba. Niciodată nu mi-a plăcut să dau testele înainte să le ceară proful, ca să nu păţesc la fel ca tine.
Ok, am derivat de la subiect, ştiu. Dar, repet: nu mai poţi face nimic dacă e trecută nota. Şi eu te sfătuiesc să faci ca mine, nu mai da testele decât când spune proful, pentru că nu e nicio diferenţă dacă dai testul imediat după ce-l termini, sau la sfârşitul orei.