| Christyan a întrebat:

am o mare problema. Sunt impreuna cu o fata de vreo 4 saptamani. Duminica ne-am intalnit am tinut-o in brate,am sarutat-o totul era bine (precizez ca am facut asta in public). Luni dimineata aveam o stare de vinovatie si ma simteam foarte ciudat,acum nu imi mai place sa ma uit la pozele ei, si nu mai simt nimic pentru ea. Stiu ca nu ati mai intalnit asa ceva.stiu ca poate nu ma mai numesc om dar pur si simplu nu o mai vreau,stiu ca m-as simti mai bine singur,dar totusi eu stiu ca ea ma iubeste si nu o pot rani... ajutati-ma va rog,ce sa ma fac,nu mai vreau sa fiu impreuna cu ea. Va multumesc din suflet, si va rog sa ma intelegeti si sa imi dati solutii cum as putea sa nu mai fiu cu ea si in acelasi timp sa nu sufere! Ofer funda+ Vot!

Răspuns Câştigător
| vRaz a răspuns:

Cristian, tinere, dupa 4 saptamani nu o iubesti cum nici ea nu te iubeste. Ce simtit voi e doar o atractie temporara, motiv pentru care ti-a si trecut de pe o zi pe alta. Ca sa ajungi sa iubesti o persoana trebuie sa petreci foarte mult timp cu ea si sa ajungeti sa va cunoasteti. Poti sa ii spui direct, o sa fie suparata putin timp dupa care o sa ii treaca si ei. Good Luck

| Christyan explică (pentru vRaz):

Ai dreptate, am si facut-o deja, raspunsul tau a fost cel mai bun pentru asa raspuns am tinut si funda! Multumesc!

6 răspunsuri:
| M25M a răspuns:

Daca intr-adevar nu mai vrei sa fii cu ea ii spui in fata ca nu are rost sa continuati relatia pentru ca nu simti nimic pentru ea, mai precis fii sincer. Mai degraba te desparti acum de ea decat dupa ce se ataseaza si mai mult de tine, bineinteles daca este convins ca nu mai vrei sa fii cu ea.
De suferit va suferi oricum insa dupa cum am mai zis cu cat vei mai sta cu ea, aceasta se va atasa mai mult de tine.

| Christyan explică (pentru M25M):

Totusi nu inteleg de ce asa dintr-o data, duminica o iubeam si luni gata, ma simt de parca am omorat pe cineva, ma simt foarte vinovat!

| M25M a răspuns (pentru Christyan):

Tocmai asta este ideea, trebuie sa te gandesti foarte bine la ceea ce ai de gand sa faci.
Eu te sfatuiesc, chiar daca pare prematur(ma refer la timpul scurt pe care relatia voastra il are), sa ii propui sa faceti pauza de o saptamana sau de doua. Ori ii spui motivul adevarat si anume ca nu stii ce simti pentru ea si dupa o pauza poti sa iti dai seama daca vei ramane cu ea(ii spui ca nu vrei sa o ranesti, de aceea faci chestia asta) sau o minti- aici tine de tine. Daca dupa pauza asta nu se simte nimic, nici un efect in legatura cu sentimentele tale cu ea atunci incheie relatia, daca da atunci continua.
De mentionat ca in aceasta pauza nu vorbiti, nu va vedeti nu va auziti.

| Christyan explică (pentru M25M):

Da,dar ei nu ii spun de pauzabig grin, o sa incerc, oricum sunt sigur!

| VladGH a răspuns:

Oricum este ceva la mijloc daca o ignori asa dintr-o data. Ei bine numai tu stii, nu vei putea sa faci ca ea sa nu sufere. Lasi totul balta si mergi inainte