Nu trebuie sa.ti pese de ce cred ceilalti despre tine si e foarte bine ca esti ambitioasa tine.o tot asa! :* Cat despre ceilalti atunci cand te vor vedea vor ramane cu gura cascata. Fi increzatoare si arata.le ca nu esti un motiv pentru care sa se amuze. Mult noroc!
Nu trebuie să te judec pentru că la rândul meu o să fiu și eu judecat.Nu ar trebui să ți cont de părerea celorlalți, până la urmă trăiești viața ta, nu pe a altora.Sunt unele momente când toată lumea ține cu tine, iar unele când te scârbește.Trebuie să fi ceeea ce vrei tu să fi. Ține-te de regim și de sport pentru că o să reușești.
In urez mult noroc in acest demers al tau, si nu uita ca oamenii prin definitia lor sant rai sau/si invidiosi.
Buna.Asa sunt oamenii...rai! Tu fi buna si o sa ai de castigat, vei vedea . Ignora-i, nu merita nici macar sa-i observi.Tu sa ai incredere in tine si o sa reusesti.
Succes.
Daca zice unu ca esti grasa, incep si ceilalti Eu zic ca cel mai bine este sa te simti in forma, gata de orice!
Nu lua in seama niste vorbe fara valoare
Este bine ca faci sport Dieta nu cred ca o sa te ajute foarte mult. Sfatul meu este sa mananci mai putina carne si mai putine dulciuri. Daca te tii de treaba, totul o sa fie OKE! :*
Nu te descuraja, si mergi mai departe :*
Cand vei deveni putin mai slaba, o sa rada ca esti slaba. Dupa cum am mai spus, nu ii lua in seama :*
Totul va fi bine (prostul, prost ramane)
Sa stii ca iti multumesc enorm pentru raspunsul tau. Sper ca nu doar o sa ramana cu gura cascata ci si sa regrete toate rautatile pe care le-au facut. E greu sa ai probleme de sanatate mai ales probleme care isi lasa amprenta pe fizic.
Iti multumesc din suflet pentru gandurile bune pe care le transmiti. Ai dreptate, nu trebuie sa tin cont de parerile celorlalti, dar ajungi intr-un moment in care nu stii pe ce drum sa o iei si iti vine pur si simplu sa renunti pentru ca atunci crezi ca nu mai merita. O sa ma tin in continuare de regim si de sport. Dupa ce voi reusi, vreau sa impartasesc bucuria asta cu voi. Va multumesc din suflet.
Iti multumesc foarte mult :* si nu am sa uit ceea ce mi-ai scris
MetalKid, ai dreptate o sa tin mare cont de ceea ce mi-ai scris. Dupa o lunga pauza o sa fiu in forma, gata de orice. In legatura cu alimentatia, ei bine asta am si eu de gand sa fac. Sa renunt la carne si zahar. Iti multumesc si tie
Multumesc inca o data :* Raspunsurile voastre mi-au dat o stare de bine
Presupun ca mai esti in scoala. Daca esti n-ar trebui sa-i judeci prea rau pe cei in cauza pentru ca asa sunt copiii/adolescentii. Nefiind maturi, nu realizeaza ca e un lucru rau sa razi de cineva cu probleme sau ca glumele la adresa persoanei respective pot face rau.
Deci ar trebui sa ignori rautatile si sa iti vezi in continuare de munca, oricum daca ei nu se vor plictisi, cu siguranta vor ajunge sa regrete cand se vor maturiza
Si eu sper ca o sa-si dea seama la un moment dat de aceste lucruri si ca o sa regrete ca si-au batut joc de mine
Ai mare dreptate...Trebuie sa se gaseasca cineva care sa te judece ... o sa raman ambitioasa si tare pe pozitii, pentru ca vreau sa le demonstrez tuturor de ce sunt in stare si cine sunt cu adevarat. iti multumesc pentru gandurile bune :*
Multumesc! Daca mai vreti sa vorbim, contactati-ma in privat
Aceste persoane de care vorbesti nu ar trebui sa te judece pentru ca tu nu ai vrut sa fii asa, Sa iti dau un sfat sa nu pui la suflet tot ce ti se zice oamenii in ziua de azi sunt rai nu prea mai sunt persoane care sa ai incredere.Deci tu ar trebui sa fii mandra ca ai ambitia de a slabi si nu lua in sema toate vorbele rele.
Stiu este greu greu dar sunt sigura ca vei reusi inca o data mult noroc :*!
Multumeesc :* am dat jos inca 3kg :* mi-au fost de ajutor sfaturile voastre