| LolNope a întrebat:

Am o mare problema! Va rog sa ma ajutati.Ma tot suna cineva si imi da mesaje ca vrea sa ne intalnim si nu ma lasa in pace. I-am zis ca am doar 13 ani(si atat am) si nu ma crede. Spune ca m-am culcat anul trecut cu cineva si nu ma lasa in pace.Nu ii mai raspund la telefon si ma tot suna. Ce sa fac? Sunt disperata! Desi nu sunt pentru acestea va dau funditse, voturi, ce vreti voi numai scrieti-va si voi parerea va implor! Plang cu lacrimi.

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Tu părinți nu ai să le spui?
Și de ce plângi?
Pa, pa.

| LolNope explică:

Am uitat sa spun ca parintii mei sunt plecat la o operatie si nu ii pot stresa, au prb lor.

| Lory_2572 a răspuns:

De cat timp te totureaza asa? Te suna cu privat? Nu te mai consuma pentru orice tampi si eventual schimba-ti nr.de telefon. Daca tot continua, vorbeste cu parintii tai sau cu o persoana adulta, unchi, matusa de care esti mai apropiata si explica-i situatia. E hartuire si daca persona care te hartuieste in acest mod e majora se pedepseste conform legii. Oricum nu te mai consuma si inchide-i de fiecare data cand te suna, sau, ii poti inregistra apelul (cu ceea ce te ameninta sau ceea ce spune) ca si proba. Cel mai probabil e vreun coleg, sau colega inconstient de consecinte.Nu te intrista, ti-am spus, inchide-i telefonul, nu mai asculta ce iti spune, o sa se plictiseasca la un moment dat.asa...daca vede ca te afecteaza ce iti spune, o sa continue fiind o persoana malefica...Curaj si nu mai plange pentru orice prostie.

| Gorgan a răspuns:

Apeleaza la politie sau ameninta-l cum ca l-ai declarat la politie...ambele s-ar putea sa functioneze

| Stephanie_2959 a răspuns:

E cineva care vrea sati bata joc de tine... dar am o intrebare te suna pe privat? daca da e clar ca e vreun baiat care isi bate joc. u nu plange doar nu baga de seama si nu-i mai raspunde la mesaje

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea! Schimba-ti numarul de telefon si du-te cu vechea cartela pe care primesti mesaje si apeluri la cea mai apropiata sectie de politie cu parintii tai. Succes!

| Central_Oddy_1982 a răspuns:

De ce nu spui asta parintilor? Ce face el se numeste hartuire si poate raspunde penal pentru acesta fapta. Sau astepti sa patesti ceva rau? Spune parintilor ce se intampla, apoi mergeti la cea mai apropiata sectie de politie si face-ti plangere penala pentru hartuire, de restul se ocupa politia(indetificarea persoanei si tragerea la raspundere).

| αηηα_1287 a răspuns:

Hey... nu trebuie sa te panichezi lasa'l sa vb singur. Spune-i ca nu te-ai culcat cu nimeni si gata! s-a nu te mai deranjeze sa te lase ca nu ai nici o treaba cu el!

Funsitsa?thinking