Suna la Compania de telefonie mobila si dale numarul care te supara. Daca este abonament poti afla si cine este. Poti cere sa-i inchida numarul
In primul rand spune-le la parintii tai despre asta apoi daca nu se rezolva poti sa mergi la operatorul de telefonie mobila (banuiesc ca pe mobil te suna acel individ) si sa le zici sa blocheze toate apelurile de la nr lui (ca ziceai ca nu te suna cu nr ascuns) catre nr tau.
Bună.
Ți-am răspuns de două ori.
Spune-i mamei tale, vorbește cu el telefon și dacă nu se potolești mergeți împreună la poliție pentru plângere!
Nu-ți fie teamă.
Pa, pa.
Ce ingrozitor trebuie sa fie... dar de ce nu le spui parintilor sau oricum unui adult de treaba asta? de obicei se gaseste pana la urma o solutie, mai ales daca vorbesti cu cineva adult despre intamplari de genul asta...
daca te suna intreaba-l si tu ce vrea de la tine...
app, l-ai intrebat de unde are nr.-ul tau de telefon?
daca da, ce a raspuns?
Ei bine, poti vorbi cu parintii despre asta si sa ajungetzi la o intzelegere in legatura cu acest baiat care din cate am citit se pare ca nu e pe treaba lui. Uite ce am facut eu: tot primeam apeluri cu nr ascuns si cand raspundeam era un baiat care ma amenintza. M`am dus la parintii mei si le-am explicat ca de vreo 2 zile primesc in continuu apeluri cu nr ascuns, un baiat amenintzandu`ma. Dupa aceea ne-am decis sa mergem la politie, le-am dat cartela iar acestiau urmarit toate apelurile care le primeam si bineintzeles ca am aflat cine ma suna. Iar cand ne-am intalnit fata in fata (eu parintii mei si el) era un baiat care nici macar nu-l cunoshteam, el sustzinea "sus si tare" ca ma cunoashte ca am fost iubita lui, dar si paritzii mei cand au auzit detalii despre cand ne-am intalnit noi (minciuni) si-au dat seama ca era doar o cale de a scapa de pedeaspa. In datzile in care el sustinea ca ne-am intalnit eu eram plecata din oras.Singura solutie e sa vb c parintii tai si sa le explici ce se intampla!
Nu doresc sa imi deranjez aprintii, sunt in mari dureri si nu vreau sa ii supar cu problemele mele.As dori sa ii zic fratelui meu, ma inteleg destul de bine cu el.
Chiar e un caz special, si inteleg, de ce esti speriata, ingrozita...
Bine, zi-i fratelui tau (tot e ceva), dar gandeste-te, daca acum parintii tai sunt in mari dureri, asa cum ai spus, cum ar fi ei, daca ti s-ar intampla ceva? Lasa toate gandurile de-o parte si discuta cu parintii (au dreptul sa stie)! La 13 anisori ai tai nu poti sa te descurci singura.
Trebuie sa mergi la potilie, iar daca nici ei nu rezolva problema, este posibil, ca va trebui sa-ti schimbi numarul de telefon (daca esti pe abonament, acest lucru este gratuit), asta in caz daca acel individ nu stie, unde stai si la ce scoala inveti.
Iti tin pumnii. Sper, ca acest calvar se va termina cat mai repede pentru tine si fara urmari grave. Succes, draga! Numai bine!
E clar că te confundă cu altcineva. Nu prea ai de ce să-ţi faci griji, îţi ştie doar numărul, dar eşti cu totul altă persoană decât crede el. În locul tău i-aş spune foarte clar că e greşeală când sună, iar dacă insistă i-aş răspunde şi aş lăsa telefonul deschis, fără să vorbesc ceva, pe masă, undeva. Să se sature să stea degeaba la telefon.
Sunt mulţi tâmpiţi pe lumea asta, dar nu are rost să te îngrijorezi pentru toţi.