| neverlikeme a întrebat:

am o mare rugaminte! de ceva vreme parul meu arata oribil. adica este uscat si fara luciu. cu volumul parului stau bine insa este foarte uscat. i-mi puteti recomanda niste masti naturale de par pentru aceste probleme?
deoarece eu nu gasesc nicaieri ceva la indemana.multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| xAliya a răspuns:

Din cele incercate de mine am ramas multumita pe deplin de:Masca cu ulei de cocos(ulei incalzit, aplicat pe par si lasat minim 3 ore(eu il las o noapte intreaga), Masca cu 2linguri de ulei de masline, o lingura de miere, o lingurita de ulei de rici si 10 picaturi de vitamina A uleioasa(cantitatiile le modifici tu in functie de cat de lung sau des este parul tau), ou am incercat de asemenea in diverse combinatii insa personal nici nu suport mirosul si in cazul meu am observat imbunatatirii mult mai bune ca restul mastilor decat cu ou.Ce mai este foarte hidratant pentru par o lingura de ulei de macadamia amestecata cu o banana pisata sau pur si simplu bagata un pic la blender.

2 răspunsuri:
| NoSmile a răspuns:

Buna!
Masca aplicata parului,trebuie sa fie una potrivita tipului tau de par.
Daca este foarte uscat,banuiesc ca folosesti placa, sau stai in soare mult, poti aplica ulei de masline, sau de recine.
Il inmoaie, si-i da un aspect placut!

| yumary a răspuns:

Heihappy
Probabil incepe perioada "schimbarilor".
In acest proces se vor schimba multe, si parul are de suferit happy
Decat sa citesti tot felul de chestii, tratamente naturale mai bine te duci la o farmacie si intrebi acolo de un sampon sau ceva ulei pentru par big grin
Prin toate aceste sfaturi si remedii naturale il poti strica mai tare.