| Yoyoss a întrebat:

Buna TPU kiss! Am o maree problema happy cu care sper sa ma ajutati :d! Este un baiat la scoala de care imi place dar celelalte fete din clasa ii considera inervand! Cum sa fac sa aflu daca si el ma place? Va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| Alexander21 a răspuns:

Simplu,daca nu e enervant cu tine,inseamna ca te place. Poti si intreba desigur, printr-un biletel, daca te place.Si nu asculta de colegele tale, poate ele nu vor sa fie baiatul cu tine...

2 răspunsuri:
| ionela22 a răspuns:

Niciodata nu trebuie sa te iei dupa gura lumii pentru ca nu stai cu oamenii nu te ajuta ei cand ai necazuri nu iti da ei sa mananci.Trebuie sa tii cont de ceea ce simti tu cu adevarat.Incearca sa te apropii de baiatul respectiv sa glumesti cu el si atunci cand sunteti apropiati bati un apropo daca i-ar placea sa fie cu tine dar asa mai in gluma pentru ca daca te refuza ii spui ca ai glumit daca accepta si mai bine.Succes

| alina44 a răspuns:

In primul rand nu conteaza ce cred ceilalti. Daca iti place tie,e perfect. Fii indiferentalove struck si, dupa putin timp incearca sa vb cu el, sa va cun mai binethinking