In primul rand, nu cred ca e mai inalta ca tine cu 2 metri nu e nicio problema daca sunt diferente mici de inaltime(bine, daca tu ai 1. 60 si ea 1. 80 atunci e o problema) si cum a zis si @andra, daca are prieten atunci te sfatuiesc sa nu te bagi, gandeste-te ca ea e fericita si ca, poate la un moment dat se va desparti de prietenul ei si va fi cu tine. daca nu are prieten, atunci fii dragut cu ea, arunca-i priviri mai insistente(asta nu inseamna ca trebuie sa stai cu ochii numai pe ea, ca e neplacut, iti spun eu ca fata ), intra in vorba cu ea, isi va da seama ca o placi, iar tu vezi cum reactioneaza. daca reactioneaza bine, atunci continua si daca lucrurile evolueaza atunci spune-i ca o placi, dar, daca da semne ca nu vrea nimic cu tine, atunci las-o pentru ca mai mult te faci de ras, si fetelor nu le place sa se tina dupa ele acei baieti pe care ele nu ii plac
bafta!
Pai daca ea are prieten, ce faci?
Pai fai si tu niste complimente mai dragute vezi tu, spune-i cat de frumoasa e in ochi tai. sau direct ca o placi... depinde de temperamentul ei, da vezi tu sa fiti doar voi 2 e mai romantic... sper ca ti-am fost de ajutor mult noroc!
Invit-o in oras.Ar fi o idee buna si ai putea sa ii spui o iei incet incet si ajungi la rezultat.Intrab-o daca te place.
Daca nu vrea sa iasa in oras doar cu tine cheama toata gasca iar cand o prinzi libera actioneaza.
Daca nu vrea deloc sa iasa in oras, cheam-o intr-o pauza si spune-i ca vrei sa ii spui ceva important.
Nu sti ce sa ii spui?
-Buna, vreau sa iti spun ceva important.Imi cam place de tine si vroiam sa stiu daca si tie iti place.
Daca e genul de fata buna si amabila si poti sa ai incredere in ea poti sa pui si un prieten sa se duca in locul tau dar sa stie ca fetelor le plac baietii curajosi.
Ori ce ai face nu te da la fete cand e ea in preajma dupa aia cine stie ce concluzie va trage si...
Ai putea sa deveniti prieteni foarte buni sau nu neaparat dar macar sa devinti ceva acolo.
Spune-i unei prietene de-a ei
Sper ca ti-am fost de ajutor. O zi buna!
Succes si... fundita?