Eu zic ca ar trebui sa discuti cu mama ta serios si sa ii spui care e motivul pentru ca nu stii sa faci aceste lucruri.Nu e un lucru de laudat ca ai tai te-au tinut in puf, la mine e total opusul, mama tine sa preia ea toata treaba si eu insist sa o ajut si evident accepta ajutorul meu cu placere : mai spal o vasa, mai dau cu un aspirator mai sterg praful ( si mie mi-a facut de multe observatie ca nu am dat bine, prima oara, mi-a aratat cum trebuie sa fac si data viitoare am insistat mai mult cum a zis ea si nu a mai zis nimic) SPune i mamei tale ca iti e foarte greu acum la 20 de ani sa faci treburile astea pentru ca ea mereu te-a gonit cand ai vrut sa o ajuti, si ca daca nu are de gand sa fie rabdatoare cu tine, sa taca din gura.Roaga o sa aiba rabdare si sa iti aratecum trebuie facut mai bine, nu sa te certe. Poate nu si da seama ca greseste si a gresit fata de tine.Multa bafta!
Nimeni nu s-a născut învățat. E important sa ai răbdare și vei reuși sa faci. Dar exerseaza mereu, nu te lasa copleșită de critici. Privește partea buna ca spunandu-ți unde nu faci bine, poți sa înveți sa faci îmbunătățiri. Întreaba unde nu ști sa faci, asa vor vedea ca vor sa faci schimbări. Asa cum spune un proverb înțelept,, planurile se împlinesc când sunt multi sfătuitori,,.
Twister09 întreabă: