| kittykatty20 a întrebat:

am o mica mare problema. Cea mai buna prietena a mea este indragostita de cel mai bun prieten al meu. Tin sa mentionez ca ei nu sunt chiar cei mai aropiati oameni, adica nu se cearta sau ceva, dar nici nu vorbesc zilnic asa cum o fac eu cu el. Problema este ca in ultimul timp eu am iesit destul de des cu el, evident ca prieteni, nu am facut nimic care sa dea de inteles ca suntem impreuna pentru ca nu suntem. De cele mai multe ori el m-a invitat, iar eu voiam sa o invit si pe ea, dar cum el a fost cel care m-a invitat m-am gandit ca ar fi nepoliticos sa vin cu alti prieteni. Ea stie ca noi am iesit si este geloasa pe mine. Ma trateaza cu spatele si imi spune tot felul de lucruri cu subinteles, cum ca eu as fi favorita lui, ca tine la mine mai mult decat la ea, dar cand o intreb daca e geloasa imi raspunde in sictir ca nu. Asta mi se pare exagerat, sa fie geloasa pe mine, pentru ca in fond, eu i-am aranjat toate intalnirile cu baiatul respectiv, si nu cred ca as fi facut-o daca mi-ar placea de el. Am incercat sa ma indepartez de el, tot ca sa nu sufere ea, dar el s-a suparat pe mine. Mi-am cerut scuze si am reluat legatura, pentru ca na, pana la urma suntem prieteni, dar acum ea nu mai vrea sa vorbeasca cu mine. Poate ca nici eu nu am fost o prietena buna pentru ea pentru ca am acceptat sa ies cu tipul de care ii place ei. Deci, ce ma sfatuiti sa fac? Va rog, daca se poate putin mai detaliat, daca vreti va puteti lasa parerea despre asta, chiar daca nu aveti un sfat, si parerile ma ajuta. Dau funda raspunsului care m-a ajutat cel mai mult. Va multumesc anticipat.

2 răspunsuri:
| OQdpNet a răspuns:

Daca vrei sa ramai cu un prieten si o prietena, ea trebuie sa afle ce simte el pentru ea (chiar daca pe moment va suferi daca tipul nu-i va raspunde cu aceiasi moneda, in scurt timp isi va deschide ochii pentru altcineva). Daca vrei sa ramai cu un iubit si o prietena, nu stiu cum se poate rezolva situatia pentru ca ea fiind indragostita nu va accepta nici un argument rational pentru relatia voastra. Ai putea sa ai noroc si sa accepte situatia daca el va reusi sa o faca sa inteleaga faptul ca e indragostit de tine. Daca te pune sa alegi intre el si ea, atunci nu e cea mai buna prietena a ta.

| kittykatty20 explică (pentru OQdpNet):

Chestia este ca mie nu imi place de el, si probabil nici lui de mine, pentru ca daca ar fi fost asa poate ca si ea ar fi inteles mai usor, as fi putut sa ii explic, dar cum nu se intampla nimic intre noi si eu incerc sa ii spun asta, ea nu ma crede. Si nu cred ca ii va trece sau ceva de genul, deja sunt 2 ani de cand este indragostita de el. Oricum, iti multumesc mult pentru sfat, a fost de ajutor.