nu,ii baga in seama, daca comenteaza ceva la adresa ta, spune-le ca nu iti pasa ce zic. oamenii, care fac aceste lucruri nu stiu sa fie oameni cu adevarat, ei nu au idee cum se vorbeste cu ceilalti si se distreza din a vorbi despre viata celorlalti deoarece a lor nu e suficient de interesanta.
I'm devil and I know it::X:X:X>Si eu la fel.De ce plangi? Ca te-a lasat balta? Asta nu inseamna ca ti-a fost bff sau prietena. Daca nu te baga in seama ce daca? E problema ta? Te invidiaza,esti cu siguranta mai sus de ei.Te barfesc pe la spate? Asta inseamna ca viata e mult mai interesanta decat viata lor, sunt la mica inaltime, deci pot sa te pupe in c**, nu? Incearca sa te imprietenesti cu niste vecini si daca se poate baieti, te distrezi mult mai bine cu niste baieti Te asigur.Eu sunt fata si bff-ul meu este un baiat":X:X:X.Ador viata asta, arata-te indiferenta, ca doar mai tare, zambeste si ai sa vezi si tu cum e.
Si eu sunt in aproape in aceiasi situatie ca tine, doar ca eu merg pe o aceasta deviza :"Cand ma barfesti imi dai satisfactie /Cand ma invidiezi imi dai importanta /Cand ma copiezi imi dai valoare / Orice ai face, pe mine nu ma doare!" Si " lacrimile contin durere, dar nu uita, ca durerea se poate transforma foarte usor in putere!"Eu asa procedez si sper ca te-am ajutat!
misauratcuviata întreabă: