Cred ca v-ati uitat amandoua la acelasi film de groaza.Tot ce puteti face e sa nu va mai uitati la astfel de filme seara.
pa, pa.
Detalii.Cum arata, inaltime, culoarea ochilor, aspect fizic.Aspect moral stim cu totii
E doar un vis, nu iti fa griji. Si eu l'am visat pe dzeu(nu vrei sa stii detalii) si am avut o data acelasi vis cu o prietena si nu a insemnat nimic
Stai linistita
sunt doar vise...nu cred in vreo semnificatie a lor.
ce, nu are omul voie sa ma viseze si lucruri ciudate?
deci relaxeaza-te...
by3
Mergeti degraba la biserica si va spovediti (spuneti pacatele) si impartasiti(cu vin si paine sfintite, Trupul si Sangele lui Iisus) la preot.Nu e deloc de bine, parerea mea.
Nu mai amanati nici o zi, si rugati-va la Dumnezeu, e important sa purtati cruciulite la gat in permanenta.
Sper sa nu mai aveti atsfel de vise!
Trebuie sa intelegi ca daca este anti christ, vei avea incontinuare vise cu satana tot ce poti face e sa stii ca e o iluzie si inseamna ca l-ai tradat pe Hristos pentru Satana sau e pur si simplu o Fictiune fara logica Funda?
Pai ai putea incepe sa nu mai crezi ca orice vis idiot poate neaparat sa insemne ceva
Ce mai poti face? Ia-te cu o mana de par si cu una de fund, si sari! Vezi ce frumos e
Gandeste-te ca altii se chinuie prin incantatii si mult sange sa il cheme
Ori esti noroacoasa ori e doar un vis stupid