| Larionana a întrebat:

Buna TPU.Am o mica "mare" problema.Sunt fata si da, am avut primul sarut la varsta de 14 ani.A fost ceva sec, la un "adevar sau provocare"..nu am simtit nimic, dar peste catva timp am vazut ca baiatul care m-a sarutat e atras de prietena mea cea mai buna.
SI CULMEA e ca X (asa o sa ii zic baiatului) era indragostit de Y (asa o sa ii zic prieteniei mele cele mai bune) desi Y e impreuna cu fratele lui GEAMAN.Nu prea mi-a pasat dar ma doare.Nu imi place de el si nu mi-a placut dar ma deranjeaza din simplul fapt ca ea are toata scoala la picioare(mai mult cei din clasa sunt topiti dupa ea,dar nu numai) si tot vorbeste cu el,de parca vrea sa ocupe tot ce e al meu. Urasc faptul ca nu pot sa am crush din cauza ca el e indragostit de ea.Ea primeste cereri de la crush-ii mei, nu eu.
E groaznic.Ce naiba sa fac? Ea vrea sa fie ca mine si nu ma crede ca toti o plac, doar dupa ce se trezeste cu mesaje.Imi fura si prietenii si nu ignora crush-ii mei. Vrea sa mearga la acelasi liceu dar am nevoie doar de spatiul meu, de prietenii mei, de absolut tot AL MEU.Nu am nevoie de dragoste la varsta asta dar vreau liniste.Ce sa fac? Hai ca asta e intrebare mai complicata
COROANA

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Fetita, va trebuii sa pricepi odata: nu-ti fura nimeni nimic, este doar o parere eronata!
Baietii nu-s ca papusile sa vi le furati intre voi. Este alegerea baiatului, sa placa pe care fata vrea e, iar daca cei pe care-i placi tu, nu te plac, chair nu ai ce sa faci, decat sa te resemnezi.
Nu-i vina prietenei tale ca o plac toti baietii, ea nu ti-a furat nimic!

Nota: Coroanele se dau la morti!
Pe aici se dau funde, doar!

| lpavel a răspuns:

Sunt absolut de acord cu AnaMaria, asta am vrut sa zic si eu happy Stiu, e naspa, adevarul doare dar n-ai ce face, fi mai indiferenta nu te gandi la el ca si cum ar fi al tau ca nu e si nici nu a fost! Vrei sa-l cuceresti? Baga-te in seama, nu astepta sa vina el la tine pentru ca el acum are ochi pentru prietena ta si pe tine nu te vede, deci schimba asta si cine stie, poate va uita de prietena ta si se va concentra pe tine dar apoi s-ar putea sa te certi cu prietena ta din cauza lui, parerea mea: Nu merita! Mai bine las-o balta acum!

| Plato a răspuns:

laughing Saracuta de tine, ce probleme-ti acopera capusorul. Mai ca vars o lacrima. Pe bune, te inteleg, stiu ce inseamna suferinta la varsta aia. Sa vezi ce sufeream eu cand nu-mi iesea pe cs1.6. Aia suferinta.
I-auzi, "crush-ii mei". Cam cati ai, asa, in medie? laughing
Vezi poate gasesti ceva de desenat, sau ne dai pe toti dracu' si iei chiar o carte pe care s-o citesti. Iti dai seama cum ar fi? Gen sa faci chiar lucruri potrivite varstei tale, ce crezi? Ar fi ciudatel, asa-i? sad Dar eu totusi iti propun sa incerci.