Fetita, va trebuii sa pricepi odata: nu-ti fura nimeni nimic, este doar o parere eronata!
Baietii nu-s ca papusile sa vi le furati intre voi. Este alegerea baiatului, sa placa pe care fata vrea e, iar daca cei pe care-i placi tu, nu te plac, chair nu ai ce sa faci, decat sa te resemnezi.
Nu-i vina prietenei tale ca o plac toti baietii, ea nu ti-a furat nimic!
Nota: Coroanele se dau la morti!
Pe aici se dau funde, doar!
Sunt absolut de acord cu AnaMaria, asta am vrut sa zic si eu Stiu, e naspa, adevarul doare dar n-ai ce face, fi mai indiferenta nu te gandi la el ca si cum ar fi al tau ca nu e si nici nu a fost! Vrei sa-l cuceresti? Baga-te in seama, nu astepta sa vina el la tine pentru ca el acum are ochi pentru prietena ta si pe tine nu te vede, deci schimba asta si cine stie, poate va uita de prietena ta si se va concentra pe tine dar apoi s-ar putea sa te certi cu prietena ta din cauza lui, parerea mea: Nu merita! Mai bine las-o balta acum!
Saracuta de tine, ce probleme-ti acopera capusorul. Mai ca vars o lacrima. Pe bune, te inteleg, stiu ce inseamna suferinta la varsta aia. Sa vezi ce sufeream eu cand nu-mi iesea pe cs1.6. Aia suferinta.
I-auzi, "crush-ii mei". Cam cati ai, asa, in medie?
Vezi poate gasesti ceva de desenat, sau ne dai pe toti dracu' si iei chiar o carte pe care s-o citesti. Iti dai seama cum ar fi? Gen sa faci chiar lucruri potrivite varstei tale, ce crezi? Ar fi ciudatel, asa-i? Dar eu totusi iti propun sa incerci.