Eu sincer cred ca are pe altcineva.De obicei asa reactioneaza femeile/fetele cand isi inseala prietenul. Nu mai au chef de el dar nici nu vor sa puna capat relatiei pentru ca mai tin un pic la baiatul respectiv. Dar n-o sa mai tina mult. Daca nu te lasa sa o saruti si sa o imbratisezi de fata cu prietenii inseamna ca e timida( asta trebuie sa stii tu) sau ii e rusine cu tine. Poate o prietena de a ei o influienzeaza gresit si ii spune ca esti urat etc. poate pentru ca e geloasa. Sunt multe alternative. Incearca sa vb cu ea despre tema asta dar nu prin sms. Daca nu afli nimic contrect intereseaza-te pe la prieteni.Sau fa-ti un id fals, "imprieteneste-te" cu ea si intreab-o despre relatia cu "prietenul" ei.etc. Bafta
Nu ma lasa sa fac alea de fata cu prietenii da acasa se poate orice, sunt in al 9-lea cer,si eu am banuit ca are pe altcineva,dar nu prea cred ca nu e genul de fata,ea mai mult e cu invatatura si sta mai mult prin casa(e retrasa) nu e firea care sa faca asa ceva, da totusi ea si-a pierdut iubirea pe parcurs sau ceva ca a zis ca ma iubeste da nu ca la inceput, e ciudat
Extrem de important, ce vartse aveti si ati facut dragoste impreuna pana acum? Pentru ca daca nu, si a e virgina, e posibil sa se simta amenintata si sa i fie teama, de aceea crede ca inca nu meriti sa faceti acest lucru si prefera sa renunte la relatie deca sa o faca.
Inca nu este pregatita.
Dar daca ai facut-o, atuncie greu de inteles.O femeie se ataseaza enorm de partenerul ei, mai ales dupa ce aceastia fac dragoste.Iar daca el e primul, atunci ea nu o sa l uite niciodata, deci e imposibil sa spuna ca,, chimia" a disparut.
Avem 13 ani, nu am facut asa ceva.
La 13 ani. e greu sa cred ca exista dragoste.E doar joaca.
De fapt avem 14, m-am incurcat >
Nu ma lasa sa fac alea de fata cu prietenii da acasa se poate orice, sunt in al 9-lea cer,si eu am banuit ca are pe altcineva,dar nu prea cred ca nu e genul de fata,ea mai mult e cu invatatura si sta mai mult prin casa(e retrasa) nu e firea care sa faca asa ceva, da totusi ea si-a pierdut iubirea pe parcurs sau ceva ca a zis ca ma iubeste da nu ca la inceput, e ciudat
croissant întreabă: