Pai aici e faza si cu religia.dar nu conteaza.el te place.:* normal.tu esti mai speciala pentru el.arata-i si tu, prin anumite gesturi :*
Offtopic: @stelistu30 : Imi place poza ta.
Ontopic: Vorbeste cu el intre 4 ochi.
Pai...El crede ca voi 2 sunteti amici foarte buni si va ajuatti la greu, mai bine ii spui ce simti pentru el adica faptul ca il placi dar nuca esti indragostita, hai sa-ti spun un secret, de la a iubi si a placea e cale lunga, dar mai bine pastrati o legatura amicala, deoarece el asa te vede. Crede-ma, el e un prieten adevarat care nu il poti gasi chiar oriunde. Nu da cu piciorul la ce ati cladit aman2. Iar faza aia cu emo sa nu o mai faci. E doar o prostie adolescentina care nu te va ajuta, chiar si eu am fost trasa iun acesta cursa cu emo dar, ma rog in fine. El a descoperit in tine o prietena foarte buna si cred ca si tu in el. Poate nu ca un cuplu dar crede-ma ca e mai bine asa si tine minte ce-ti zic acum: Cine te face sa plangi nu-ti merita lacrimile, iar cel care le merita nu te va face niciodata sa plangi...
Sa ai o zi buna si sper ca te-am ajutat. E foarte usor sa dai cu piciorul la un lucru cladit cu greu si foarte greu de refacut...credema
Daca el te considera mai speciala pentru el atunci sigur te place ceva mai mult, poate chiar te iubeste.
Totusi sa ai grija cu privire la cultul religios pe care il are. Gandeste-te bine daca vrei sa intri in acel cult.Eu iti spun sa nu te apropii de sectari din punct de vedere religios, in rest iubitiva ca 2 prieteni si fiti fericiti.