Hello!
Uite ce cred eu: daca tu esti sigura ca il placi atat de mult si el pe tine, si tineti unul la altul merita sa riscati sa fiti impreuna.Ati putea avea o relatie fara sa stie cineva.Panaa la urma e mai imprtant ce simtiti voi decat religia.Pentru ca e greu sa suferi din dragoste, si tu ai mai trecut peste despartirea parintilor, o sa iti fie din ce in ce mai greu sa treci si peste faptul ca nu poti fii cu el.El poate sa treaca la religia ta daca te iubeste asa mult!
Sper ca ti-au fost de ajutor sfaturile mele! Incearca sa vorbesti si cu el despre chestia asta.si app.sa nu ii ceri sa faca vreun sacrificiu(va face el daca simte asta)
Bafta!:*
Astept funditSaa!`
Hm, pare ca tine la tine :-). Adica, nu orice baiat s-ar fi comportat asa si nu oricine te-ar fi readus cu picioarele pe pamant. Ar trebui sa ii fii recunoscatoare si sa lasi lucrurile sa decurga de la sine. Nu stiu prea multe despre religia asta, dar iti zic doar sa nu-l sufoci. Lasa-l pe el sa decida ce e bine si ce nu e bine, ce ii permite religia si ce nu-i permite.
Buna,uite parerea mea este ca eu chiar te iubesti din cate ai zis tu dar cati ani aveti? Asteptati si voi pana face el 19-20 -21 si va casatoriti ar fis ceva foarte frumos si imi place povestea voastra foarte mult si sigur te iubeste ca ii pasa de tine ca daca nu-i pasa nu te mai ajuta sa treci peste despartirea parintilor este mai bine sa vb asa acum si apoi casatoria bafta la gasirea unu rezultat ...fii tare funda?