| Prankster6 a întrebat:

Am o mică povestioară:d.

Când eram pe clasa a 5-a m-am mutat impreună cu maicamia într-un cartier nou, 2 luni după ce ne-am mutat eu nu am prea ieşit pe afară. Langa clasa mea era a 7-a... atunci imi placea de un baiat (sa-l numim X). Intr-o zi am iesit afara si m-am imprietenit cu o fata pe nume Eve. A doua zi cand am iesit afara si stateam cu ea de povesti apare X in fata mea cu un grup de inca 3 baieti. Atunci am aflat ca Eve era sora lui si impreuna erau 12 frati.(ei sunt pendicostali) El nu a stiut ca eu stau exact in fata blocului lui (si ne putem vedea de pe geam), dar cu timpul am aflat fiecare mai multe despre vietile celuilalt. In fiecare zi el venea si ma chema afara sa ne plimbam cu rolele, ne jucam ascunsea( suntem vreo 20 de copii) sau Flori, fete si baieti :d. El e mai mare ca mine cu 2 ani dar de pe clasa a 5-a eu sunt indragostita de el... dar, el imi spunea intr-o zi cand vorbeam la cati ani vrem sa ne casatorim si din astea ca la 19-20-21 de ani se va casatorii si pana atunci religia lui nu ii permite sa aiba o prietena sau din astea.

Pe la 13 ani am intrat intr-un anturaj cam prost (EMO :d) si el m-a vazut intr-o zi machiata, imbracata in negru (diferita de celelalte zile) si mi-a spus : ce parere ai acum despre tine? ideea e ca mie chiar imi placeai, dar acum nu mai stiu ce sa cred... si el m-a ajutat sa imi revin dintr-o depresie (parintii mei s-au despartit).

Ideea e ca nu stiu ce sa inteleg din toate astea (se comporta cu mine diferit de celelalte fete, si mai sunt vreo 5-6), cum i-as putea spune...Eu doar, il plac si nu stiu.

Fundă :d

Răspuns Câştigător
| GeOrGiiiiAnNa a răspuns:

Hello!happy
Uite ce cred eu: daca tu esti sigura ca il placi atat de mult si el pe tine, si tineti unul la altul merita sa riscati sa fiti impreuna.Ati putea avea o relatie fara sa stie cineva.Panaa la urma e mai imprtant ce simtiti voi decat religia.Pentru ca e greu sa suferi din dragoste, si tu ai mai trecut peste despartirea parintilor, o sa iti fie din ce in ce mai greu sa treci si peste faptul ca nu poti fii cu el.El poate sa treaca la religia ta daca te iubeste asa mult!
Sper ca ti-au fost de ajutor sfaturile mele! Incearca sa vorbesti si cu el despre chestia asta.si app.sa nu ii ceri sa faca vreun sacrificiu(va face el daca simte asta)
Bafta!:*

Astept funditSaasmug!`

3 răspunsuri:
| Awndre a răspuns:

Hm, pare ca tine la tine :-). Adica, nu orice baiat s-ar fi comportat asa si nu oricine te-ar fi readus cu picioarele pe pamant. Ar trebui sa ii fii recunoscatoare si sa lasi lucrurile sa decurga de la sine. Nu stiu prea multe despre religia asta, dar iti zic doar sa nu-l sufoci. Lasa-l pe el sa decida ce e bine si ce nu e bine, ce ii permite religia si ce nu-i permite.

| NorbO a răspuns:

El a fost crescut dupa unele principii, el te iubeste in felul luihappy

| ema_4112 a răspuns:

Buna,uite parerea mea este ca eu chiar te iubesti din cate ai zis tu dar cati ani aveti? Asteptati si voi pana face el 19-20 -21 si va casatoriti ar fis ceva foarte frumos si imi place povestea voastra foarte mult si sigur te iubeste ca ii pasa de tine ca daca nu-i pasa nu te mai ajuta sa treci peste despartirea parintilor este mai bine sa vb asa acum si apoi casatoria bafta la gasirea unu rezultat ...fii tare funda?