anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU... am o mica problema...

Imi place de un baiat destul de mult. problema e ca el e cu un doi ani mai mic decat mine. o prietena de-amea ar cam vrea sa ne "cupleze" dar nu prea stiu daca sa'i spun sa faca asta sau nu... Eu nu il prea cunosc pe acel baiat, l'am vazut pe strada etc. deci practic nu prea stiu prea multe despre el.

Scuazti repostarea...

7 răspunsuri:
| Criiss16 a răspuns:

Buna. Eu daca nu cunosc un baiat, sau nu simt nimic special, nu ies cu el. Probabil greu de crezut, dar am 16 ani si am avut un singur prieten! De ce? Nu imi place sa ma "cuplez" cu baieti doar pentru ca imi place fizicul lor! Eu in locul tau nu as face-o m-as "cupla" cu el. Nici nu il cunosti, daca dupa are un comport urat, si nu te intelegi deloc cu el? Gandeste-te bine inainte de a face un pas gresit! (:

| 3ly a răspuns:

Daca il placi, cunoaste-l. SPune-i in fata ca te atrage si ca vrei sa-l cunosti, petrece mult timp cu el.Nu asculta la ce spune X despre el.Iar daca ajungeti sa va cunoasteti destul de mult si creezi ca te place[ eu zic sa fii mai sigura sal intrebi tu nu s-o pui pe vestita X sa-l intrebe deoarece chiar daca nu te place v-a spune ca da. doar sa nu dea alta impresie mrg ] incearca.winking Bafta sper ca te-am ajutaat love struck:*

| FireLollipop사람에게 a răspuns:

Pai interesant...sti toata faza e ca mai intai trebuie sa afli daca si el te place.Pana la urma daca dragostea e mare ce mai conteaza diferenta de varsta nue cine stie ce mare diferenta daca era de acum sa zic si eu 10 ani era alta treaba.Sti ar trebui sa mergi la acel baiat si sa ii spui direct ce simti pentru el decat sa stai sa astepti sa vina el la tine. Fatoo trebuie sa ai tupeu... sper sa mearga sfatul meu si ma bucur ca te-am ajutat :*

| FireLollipop사람에게 a răspuns:

Dar inainte de toate terbuie sa il cunosti ca sa stii cu cine ai vrei sa ai o relatie

| HugoBoss a răspuns:

Cred ca virsta nu conteaza iar daca iti place de el abordeazal. Baietilor le place sa aiba prietene mai mari ca ei.

| BogdanV20 a răspuns:

Pai daca iti place de el de ce sa nu-i spui? Nu este o asa mare diferenta intre voi de ani, deci daca iti place de el poti sa incerci! Succes

| xminniie a răspuns:

Cati ani ai? Nu conteaza, oricum. Daca iti place de el, lupta si arata`i prin fapte " iubirea " ta. Poate nu e iubire. Dar lupta pentru el, nu `i spune-i prietenei tale sa te cupleze. Fa doar tu singura! Funda daca crezi ca te-am ajutat, thx.