anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o mica problema : Imi place de un baiat, si nu stiu daca si el ma place se poarta cam asa:
- Zice ca nu mai vorbeste cu mine iar apoi imi da palme peste picioare si incearca sa se bage insema cu mine
- Ne batem mai mereu thinking
- Face orice sa ma faca sa rad si sa incep sa ma cert cu el.
- Incearca sa se inpuna, sa ma faca sa tac sa-mi dea ordine, si incepe sa rada cand ii zic ca nu vreau.
Azi mi-a zis sa ca n-am tupeu sa il ud si l-am udat cu apa chiar intre picioare >:", si dupa s-a enervat si in acelasi timp radea. Si zicea ca vrea sa ma ude si el, si ma rog a scuipat intr-o chestie si a inceput sa ma alerge cu aia si nu a reusit sa ma uda ma rog, m-a luat de mana si mi-a zis ca nu se pune la mintea mea, si dupa imi dadea palme pe picioare ca sa-l bag in seama. Dupa mai pe seara mi-am luat niste chipsuri si m-am pus langa el si mi-a zis ca-mi da bere daca ii dau si lui chipsuri, ma rog i-am dat si a varsat berea pe mine, si a zis ca n-a vrut, ca nu a facut-o intentionat. Si apoi eu am plecat. big grin

I-a spus unor baieti ca ar vrea sa stea cu mine, dar. dupa a spus ca era o gluma. Voi ce spuneti?

1 răspuns:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Te place laughing,si cu prietenii,poate a spus asta ca sa le ascunda,nu stiu, ma rog, ar trebui sa vorbesti in continuare cu elhee hee