| Ellynusha15 a întrebat:

Am o mica problema. In clasa am o colega cu care nu ma inteleg bine de cand eram mici`! Indiferent ce spun, ce fac ma barfeste..Am incercat sa vorbesc cu ea si sa pot sa inteleg de ce ma uraste si de ce ma barfeste atat de mult, dar nu a vrut sa ma asculte. Sincera sa fiu nu stiu ce modalitati de comunicare sa mai folosesc, pentru ca eu chiar vreau sa fim prietene... Ma ajutati?! :*
Dau funda`! big grin

5 răspunsuri:
| Alecsx25 a răspuns:

Pai colegii tai sunt mai apropiati de ea decat de tine? Incearca sa intrii in grupul preitenilor ei, si afla ce nu ii place la tine, daca ea tot nu intelege nu o mai baga in seama un timp, si nu spune nimic despre ea, daca te intreaba cineva ceva de ea ii spui ca nu stii...ar fi bine sa intri in grupul ei si sa te apropii usor. Baftawinking fundita?

| Irena97 a răspuns:

Asa e firea ei. Si n-o sa fiti prietene dupa ce te antipatizeaza de ani de zile de cand erati mici. Ignor-o mai bine si nu mai pune la suflet.

| neutrino a răspuns:

Nu putem fi placuti de toata lumea.

| victorandrei a răspuns:

Dai 3 palme peste ochi, oamenii astia merita sa fie tratati cu indiferenta (dupa ce ii dai cele 3 palme fireste big grin )

| Marza_Denisa_Maria_1998 a răspuns:

Salu am si eu aceeasi problema dar am rezolvat-o
Si eu am avut o prietena cu care ma intelegeam bine cand eram mici pentru ca eram si vecine dar din clasa a V-a acum sunt clasa a VII-a si ea sta cu vreo doua fete si ma barfeste intruna acum daca ii zic un secret ii doua minute stie toata lumea daca si ti-e iti este la fel fa ca si mie gasesteti o alta fata cu care sa ai ceva cat de cat in comun si cu care sa incepi sa
vorbesti trebuie sa fie la tine in clasa totusi o fata cu care sa te intelegi bine dar careia nu i-ai zis nici un secret sau i-ai zis si nu a zis nimanui
Sfatul meu ar fi sa vorbesti cu acea fata si sa incepeti sa comunicat sa sta-ti amandoua in pauza sa va aparati reciproc sa gasiti subiectul pe care il aveti in cumun
nu stiu de esemplu un film, genul de muzica, notele sau altele nu obligatoriu astea

DAR sa nu ii zici un secret imediat ce ai inceput sa o cunosti mai bine pentru ca ea sa-r putea sa spuna ca nu spune si sa spuna in cele din urma(dar mie nu mi s-a intamplat pana acum sa sper ca si la tine va fi totul bine)

iar pe cealalta colega cu care spuneai ca te-ai inteles cel mai bine sa nu o asculti cand iti spune ceva sau sa i spui ca nu te intereseaza ce are de zis
Dar nici sa nu o barfesti pe la spate pentru ca ea daca e o barfitoare s-ar putea sa izgoneasca o miciuna despre tine si sa zica ca ii adevarat pentru ca asta s-ar putea intampla

Idea ar fi sa iti faci alta prietena din clasa de la tine si sa incepeti sa comunicati cate putin pana va imprieteniti dar sa nu ii zici secretele tale din start numai dupa mai mjult timp dupa ce poti fi sigura ca ai incredere deplina in ea

Sper ca ti-am fost de mare ajutor!