Salut, superpissy40!
Poate nu sunt cea mai buna persoana cu care sa te sfatuiesti, dar si eu am fost pusa intr-o situatie asemanatoare.Colegul meu de banca a lipsit o saptamana din cauza unei raceli, asa ca prietena mea cea mai buna a stat langa mine in tot acest timp.Cand s-a intors, ea mi-a sugerat sa-l las si sa ma mut cu dansa in alt loc, dar nu stia ca mie imi place de el si nici nu i-am spus.(Era fostul ei iubit si chiar au fost un cuplu popular).Au inceput certurile si pana la urma s-au suparat amandoi pe mine.Cum am procedat in acel moment? Am discutat cu fiecare in parte detaliat, apoi am discutat impreuna.Desi aveam o gramada de emotii ca totul se va strica intre noi, am reusit sa ajungem la o decizie impreuna.Eu voi sta in mijloc si ei de-o parte si de alta a mea.Stiu ca povestea aceasta poate parea nepotrivita, dar eu vreau sa intelegi ca uneori e mai bine sa clarificam unele lucruri sau sentimente in grupul de prieteni.Eu zic sa discuti cu fiecare in parte, apoi sa incerci sa aduci acest subiect la comun si sa dezbateti impreuna, sa alegeti calea corecta.Nu uita! Cu minciuna nu ajungi departe...O minciuna aduce pe alta, apoi pe alta si asa mai departe. Daca afla vor fi dezamagiti mai tare si tu vei suferi continuu.Stiu ca e greu sa iti imparti timpul astfel incat sa multumesti pe toata lumea, insa daca esti sincera cu ei si mai ales cu tine totul se va rezolva.Alege persoanele alaturi de care vrei sa petreci momentele respective, iar ce-i ce nu te vor accepta in ciuda eforturilor tale nu se incadreaza in categoria,, prieteni". Mult succes! Sper ca te-am ajutat!