| anonima6467 a întrebat:

am o mica problema! miercuri am iesit pe afara cu varul meu si niste prietenii de'ai lui si de atunci sunt cu unul dintre baieti...am id lui, dar cand vorbim pe mess e mai altfel, mai rece.chestia e ca e mai mic ca mine eu am implinit 16 zilele trecute si el implineste 15 la anul'[daca nu s'ar sti varsta nu s'ar vedea diferenta dintre noi]. unul din prietenii lui cu care ma inteleg bine incearca sa ma ajute si vb cu el.credeti ca merita sa incerc sa'l invat ceea ce presupune o relatie...si desi nu stiu daca ar tine foarte mult intre noi sa incerc totusi? voi ce credeti? eu tin la el si el tine la mine, dar e foarte timid si nu are multa experienta cu fetele[si eu sunt putin timida] dar eu sunt pregatita sa il ajut.pareri? multumesc anticipat

5 răspunsuri:
| kattya96 a răspuns:

Pey totusi sa nu incepi sa-i spui :" Lectia numarul unu..."
Stai mai mult cu el, vorbeste nu stiu ce l-ai putea invata. Va petreceti timpul impreuna si pe urma o sa vezi ca nu mai e asa rusinos happy. Dar daca este spune-i ca il placi asa o sa-i dai incredere in el.
Succes!happy

| PrecioussGirl a răspuns:

Incercarea moarte nu are.
uite eu cunosc persoane care nu se omoara cu messul. adica pe mess la prima vedere iti par distante, reci. insa face to face e cu totul diferit.
eu zic sa incerci si vezi ce iese. conteaza si daca isi da si el cat de cat silintza.

Răspuns utilizator avertizat
| AliceIDK a răspuns:

Daca il iubsti, nu il parasi doar fiindca este mai mic de varsta ca tine. Iubirea este tot ce conteaza aici! Sunteti 2 timizi love struck. Daca chiar il iubesti cu adevarat love struck, spune-i ca esti mai mare deecat el. Sa ii spui ce are de "facut" cu o fata ca tine, draga. Poate va intelge. Te kiss si baftawinking

| emylly666 a răspuns:

Sunt de parerea ca poate ar trebui sa-ti gasesti pe cineva de varsta ta, dar in cazul in care vreti neaparat sa fiti impreuna, cel mai indicat este sa vorbesti deschis cu el si sa ii spui cum vezi tu lucrurile.Degeaba ceri aici sfaturi, fiecare spune ce vrea, mai bine vorbiti amandoi si vedeti daca sunteti pregatiti sau nu sa fiti impreuna. Sper sa iti fi fost de ajutorhappy