Pey totusi sa nu incepi sa-i spui :" Lectia numarul unu..."
Stai mai mult cu el, vorbeste nu stiu ce l-ai putea invata. Va petreceti timpul impreuna si pe urma o sa vezi ca nu mai e asa rusinos . Dar daca este spune-i ca il placi asa o sa-i dai incredere in el.
Succes!
Incercarea moarte nu are.
uite eu cunosc persoane care nu se omoara cu messul. adica pe mess la prima vedere iti par distante, reci. insa face to face e cu totul diferit.
eu zic sa incerci si vezi ce iese. conteaza si daca isi da si el cat de cat silintza.
Daca il iubsti, nu il parasi doar fiindca este mai mic de varsta ca tine. Iubirea este tot ce conteaza aici! Sunteti 2 timizi . Daca chiar il iubesti cu adevarat , spune-i ca esti mai mare deecat el. Sa ii spui ce are de "facut" cu o fata ca tine, draga. Poate va intelge. Te si bafta
Sunt de parerea ca poate ar trebui sa-ti gasesti pe cineva de varsta ta, dar in cazul in care vreti neaparat sa fiti impreuna, cel mai indicat este sa vorbesti deschis cu el si sa ii spui cum vezi tu lucrurile.Degeaba ceri aici sfaturi, fiecare spune ce vrea, mai bine vorbiti amandoi si vedeti daca sunteti pregatiti sau nu sa fiti impreuna. Sper sa iti fi fost de ajutor