| gabitza_4576 a întrebat:

TPU! am o mica problema si nu mai stiu ce pot face. totul a inceput cand am vb cu un baiat de care eu m-am atasat foarte tare (il cunosc, este in scl cu mine) dar din cauza unei prostii ne-am certatstraight face (mai mult eu am fost de vina si recunosc asta dar el trebuia sa-mi explice nu sa reactioneze asa urat pentru ca a reactionat foarte urat ) dupa cearta mea cu el a aparut alt baiat cu care ma "jucam" eu vara trecuta, am vb mai mult si dintr-o data mi-a spus ca ma iubeste( sincer eu nu simt nimic pentru el). Si acum nu stiu ce sa fac ar fi bine sa-i cer scuze primului baiat? (avand in vedere ca a spus sa-l las in pace). Ce ar trebui sa fac cu al doilea? cum sa-i spun intr-un mod sincer si dragut ca nu simt si eu acelasi lucru? FUNDAlove struck

Răspuns Câştigător
| LoveForShania a răspuns:

Buna.
In primul rand,baiatul respectiv,de care ziceai ca te`ai atasat, nu ar fi trebuit sa reactioneze asa.
Indiferent daca ai gresit,el ca un baiat de treaba trebuia sa nu zica nimic.
Draga mea,asta inseamna ca tu nu ar trebui sa-l mai bagi in seama.
Mai ales ca ti'a zis si sa-l lasi in pace,lasa`l!
Stiu ca este foarte greu din moment ce tu il placi, dar dandu`te prea mult la el,sa te bagi prea mult cu el in seama,desi el nu te suporta ( daca ti-a zis sa-l lasi in pace,e clar), o sa te considere o fraiera, mai pe romaneste, o sa te ia drept o fana.
Si sunt sigura ca nu meriti asta!
Adevarul este ca si tu daca o sa insisti si o sa-l bati la cap, el spunandu`ti deja sa-ti vezi de treaba ta, o sa fi si tu putin cam stresanta pentru el.
Acum sa te intreb asa,daca ar fi un baiat cu care tu te`ai certat in trecut si i`ai spus din start sa te lase in pace, dar apoi tot te streseaza se baga`n seama, nu te`ar enerva la culme?
Ba cred ca da!
Eu zic sa incerci sa vorbesti cu el cat se poate de frumos,sa iti ceri scuze pentru cele intamplate, si asa vedeti voi mai departe.
Daca nu se schimba nimic,eu zic sa-l lasi naibii,pentru ca pana la urma daca e un baiat cu capu` pe umeri tot el o sa`si dea seama ca a fost un aiurit.
Cand despre baiatul care a zis ca te iubeste,lasa`l!
Spune-i pur si simplu ca nu simti acelasi lucru pentru el!
Si in afara de asta, ma indoiesc ca te iubeste, asa dintr-o data, e cam imposibil.
Asta e. Viata nu e niciodata roz.Nu poate fi niciodata totul pe placul fiecaruia.
happy
This is the life!
Mult succes scump`o!

| gabitza_4576 explică (pentru LoveForShania):

Da, am uitat sa mentionez ca vorbeam de foarte mult timp cu baiatul acela cu care m-am certat aproape 1 an.si nu eu i-am bagat id in lista si.nu eu l-am bagat in seama tot timpul. pur si simplu nu inteleg de ce dintr-o data mi-a spus asta pentru ca ne intelegeam asa binehappy chiar daca el nu dorea nimic de la minestraight face iti multumesc pentru raspuns:* si tu esti o scumpa!

2 răspunsuri:
| AlinKun a răspuns:

Pai daca zici ca a reactionat urat si presupun ca a trecut ceva timp de atunci vezi cand te intalnesti cu el stati de vorba si daca va impacati atunci zii celui de al doilea ca il apreciezi mai mult ca un prienten bun si vrei sa ramaneti asa